Muškarac iz BiH ubio bivšu suprugu u Austriji: Četvero djece ostalo je bez majke

Nakon što je hicem u glavu pogubio Jasminu ispred milijunske vile njene obitelji, B. je navodno sjeo u svoj sportski automobil i pobjegao.

Djevojku (33) je u subotu ubio njen bivši partner, vijest je koju su u nedjelju objavili austrijski mediji.

Riječ je o Bosanki Jasmini, majci četvero djece koju je njen bivši suprug B. (35), također porijeklom iz Bosne i Hercegovine, ubio hicem u glavu ispred vile njene obitelji.

Naime, ovaj bračni par bosanskohercegovačkog porijekla odrastao je u Švedskoj, a potom su se nastanili u Austriji gdje su dobili četvero djece – dva sina i dvije kćeri – sada u dobi između 9 i 13 godina, javlja oe24.at.

Prema saznanjima ovog austrijskog portala, ulazak u Austriju je 35-godišnjem ubojica Jasmine bar jednom bio zabranjen, čime mu je automatski zabranjeno i korištenje oružje, od siječnja 2022. godine.

Nakon što je hicem u glavu pogubio svoju bivšu suprugu Jasminu ispred milijunske vile njene obitelji, B. je navodno sjeo u svoj sportski automobil i pobjegao. Kasnije se predao u policijskoj stanici u Deutsch-Wagramu. On je sada u pritvoru.

Na suđenju će vjerojatno govoriti o svojim motivima i otkriti da li je postojalo nešto što ga je možda moglo zaustaviti u ovom naumu. Ili je pak odluka da ubije svoju bivšu suprugu bila hladnokrvna.

Ostale su dvije velike obitelji u suzama i četvero potpuno šokirane djece između 9 i 13 godina koja su izgubila majku, a oca mogu vidjeti samo u zatvoru narednih nekoliko godina ili doživotno.