Nasilnik iz BiH davio i brutalno pretukao suprugu, bio je pijan i drogiran

Nekoliko puta ju je šakom udario u lice. Zatim je počeo daviti. Ozljede koje joj je nanio su zaista teške – kaže izvor Kronea, dodajući kako je izjavila da je “na smrt preplašena”

Obiteljska svađa između bračnog para iz Bosne i Hercegovine eskalirala je u noći sa subote na nedjelju u Innsbrucku u brutalno premlaćivanje, nakon kojeg je žena završila u bolnici zbog teških tjelesnih ozljeda.

U priopćenju policije navodi se kako ju je suprug teško pretukao, ali i davio. Kako navodi list Krone, pozivajući se na svoje izvore, do svađe je došlo nakon što je muškarac iz BiH želio u stanu u kojem su živjeli sakriti ukradenu robu. Međutim, ona to nije htjela dozvoliti i rekla mu da ukradene stvari nosi iz stana.

To ga je razbjesnilo, izgubio je kontrolu i zaključao ju je u kupatilo.

– Nakon što ju je zaključao, nastavio je sa zlostavljanjem. Nekoliko puta ju je šakom udario u lice. Zatim je počeo daviti. Ozljede koje joj je nanio su zaista teške – kaže izvor Kronea, dodajući kako je izjavila da je “na smrt preplašena” i sada, prenose Nezavisne.

Nakon nekog vremena, uspjela je pobjeći od nasilnika i nazvati policiju.

– Tko zna što bi se dogodilo s njom, da nije uspjela doći do telefona – kaže izvor Kronea. Policija i hitna pomoć su odmah došli na lice mjesta, a žena je u teškom stanju prebačena u bolnicu.

Krone prenosi da je 35-godišnjak bio pod utjecajem droge i alkohola, što je kasnije potvrđeno i testiranjem.
On je uhićen i proveden u zatvor u Innsbrucku. Ženi su ozljede sanirane i ona je, u međuvremenu, napustila bolnicu.

Večernji.ba