Objavili snimku suludog pretjecanja kod Sinja pa se javio muškarac: To je moja uskoro bivša supruga

Zabrinuti čovjek javio se administratorima stranice koji su danas podijelili njegovu molbu da se osoba koja je snimila izrazito opasnu i neodgovornu vožnju crvenog Seata javi i pošalje mu snimku

Na popularnoj Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je jučer snimka iznimno opasne vožnje koju je zabilježila kamera u vozilu kod Sinja. Na kratkoj snimci vidi se da crveni Seat preko pune crte pretiče vozilo koje snima, pri čemu je za dlaku izbjegnut sudar s automobilom koji je dolazio iz suprotnog smjera.

U komentarima su brojni izrazili zabrinutost ponašanjem agresivnog vozača, a jedna je osoba istaknula da je na toj dionici ceste to česta pojava. “Svako jutro vidim ovakvih rizičnih priticanja na ovoj dionici Kukuzovac pa sve do Butiga tj. brze ceste prema Splitu. Kamikaze na cesti” napisao je.

No situacija se nastavila razvijati u pomalo neočekivanom smjeru. Naime, jedan od komentara ispod objave piše “Je l’ može osoba koja je poslala video javiti mi se u inbox, ovo vozilo me pokušalo oboriti na motoru”.

Zabrinuti čovjek javio se redakciji Dalmacije Danas koja je podijelila njegovu molbu da se osoba koja je snimila izrazito opasnu i neodgovornu vožnju crvenog Seata javi i pošalje mu snimku, jer se radi o njegovoj uskoro bivšoj supruzi s kojom je u automobilu možda bilo i njihovo maloljetno dijete.

“Moje ime je Petar i vozač sam motora, kojim sam upravljao ispred vozača koji je snimio ovu opasnu vožnju vozačice u crvenoj Seat Ibizi, koja je moja uskoro bivša supruga. Nakon što je krenula pretjecati preko pune crte, u punom gasu zaletjela se prema meni na motoru.

U okuci me pokušala oboriti s motora, što je zasigurno zabilježeno na kameri ovog vozača stoga trebam vašu pomoć. Ako ste vidjeli nešto ili znate osobu koja posjeduje video snimku da se slobodno javi na info@dalmacijadanas.hr. Ne znam je li naše zajedničko maloljetno dijete bilo u automobilu, to mi je najveća muka. Srećom, nitko nije stradao” otkrio je motociklist.

Večernji.ba