OMČO IZ BIHAĆA PREŠIŠAO BIEBERA I DUA LIPU: Najpraćeniji youtuber na Balkanu dnevno zaradi i do 30 tisuća eura!

Omer Nadarević iz Bihaća, poznatiji kao Omčo, nalazi se na prvom mjestu na Balkanu po broju pratitelja i pregleda na YouTubeu. Prema najnovijim podacima, Omčo na istoimenom YouTube kanalu ima dva milijuna i 92.000 pratitelja što ga čini praćenijim od Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase.

Osim YouTube kanala, Omčo je sa svojim timom pokrenuo i kanal Fat TV gdje ima nevjerojatnih šest milijuna i 59 tisuća pretplatnika.

Sudeći prema platformi Socialblade, Omčo je u posljednjih 30 dana imao skoro četiri milijarde pregleda – što ga svrstava u najgledanijih 100 kanala na YouTubeu u svijetu, a u kontekstu youtjubera je u prvih pet! Iza Omče nalazi i poznati Pew Die Pie s duplo manje pregleda.

Prema podacima s platforme Socialblade, Omčo na svom kanalu Fat TV mjesečno zarađuje između 96.500 i 1.500.000 američkih dolara.

Na spomenutoj platformi od 100 najgledanijih na svijetu prošlog mjeseca iza Omče je završila Dua Lipa, ali i Justin Bieber.

Podsjetimo, bosanski youtuber privukao je pažnju medija snimkom u kojoj je ismijavao sahrane. U objavljenom video plesao je kolo oko lijesa i pio rakiju, što je zgrozilo tamošnju javnost.

Inače, u svojim videima Omčo često ismijava mentalitet ljudi na Balkanu ne birajući sredstva, a spomenuti video nazvao je “Bosanske seljačine na sahrani”.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.