Pepco stiže u BiH: Traže radnike u Mostaru, Livnu, Čitluku…

Maloprodajni lanac Pepco uskoro otvara svoje prve prodavnice u Bosni i Hercegovini. Pepco je najbrže rastući europski trgovački lanac koji nudi odjeću za cijelu obitelj i proizvode za domaćinstvo. Kompanija je ovih dana raspisala oglas za posao za prijem radnika, točnije voditelja trgovina – poslovođa i voditelja smjena.

Prema gradovima u kojima se traže ovi radnici, može se zaključiti i gdje će sve biti otvorene trgovine ovog lanca. Riječ je o sljedećim gradovima: Sarajevo, Mostar, Livno, Čitluk, Tuzla, Lukavac i Kakanj, izvještava BiznisInfo.ba.

Za pretpostaviti je da se radi o prvom valu te da će u budućnosti prodavnice biti otvorene i u drugim većim gradovima koji nisu na popisu. Bosna i Hercegovina će biti 19. tržište za Pepco brend. Ovaj lanac ima više od 3.000 prodavnica od Estonije na sjeveru Europe do Italije na jugu i od Španjolske na zapadu do Bugarske na istoku.

U cijeloj kompaniji, kako u prodavnicama tako i u sjedištu u Poznanju i distributivnim centrima, već imaju više preko 16 tisuća zaposlenih. Imaju ambiciozan pristup realizaciji planova daljeg širenja u Europi. Kako se kompanija brzo širi, govori podatak iz susjedne Srbije, gdje su za samo dvije godine od ulaska na tržište otvorili čak 100 trgovina.

Bljesak.info