Poslije tučnjave LJ.M. s težim tjelesnim ozljedama završio u KBC-u Mostar

Dana, 21.05.2023. godine u 18,05 sati djelatnici policije Bosansko Grahovo zaprimili su dojavu da je došlo do narušavanja javnog reda i mira, tučnjavom u mjestu Luke kod B. Grahova, te da u tučnjavi sudjeluje više osoba.

Na mjesto događaja izišli su djelatnici policije, koji nisu nikoga zatekli, ali su operativnim radom došli do saznanja da su u tučnjavi sudjelovali M.G. rođen 1975. godine u Drvaru, D.M. rođen 2002. godine u Livnu i Lj. M. rođen 1964. godine u Bos. Grahovu.

U 18,45 sati zaprimljena je dojava da se u selu Grkovci, pored magistralnog puta, nalazi NN osoba sa vidljivim tjelesnim ozljedama.

Izlaskom na mjesto događaja djelatnici Policijske postaje B. Grahovo i djelatnici Doma zdravlja, utvrdili su da se radi o LJ. M., koji je imao vidljive tjelesne ozljede.

LJ.M. je prevezen u Županijsku bolnicu u Livnu, gdje je utvrđeno da se radi o težim tjelesnim ozljedama, nakon čega je upućen u KBC Mostar na daljnje liječenje.

U 20,25 sati pronađeni su D.M. i M.G. nakon čega su lišeni slobode i smješteni u prostorije za zadržavanjem PU Drvar, te će nad njima biti provedena kriminalistička obrada.

Očevid na mjestima događaja obavili su djelatnici PU Drvar, o svemu je upoznat dežurni županijski tužitelj u Livnu.

MUP HBŽ

Poslovno trgovački centar Metropolis Livno