Procurio nevjerojatan iznos koji Arapi nude Modriću, hrvatski kapetan se premišlja da napusti Real

Modrić očito nije imun na zov milijuna pa tako novinar Tomas Gonzalez-Martin piše da će hrvatski kapetan donijeti odluku nkon Lige nacija.

Ugovor Luke Modrića s Real Madridom istječe 30. lipnja. Mnogi tvrde da će ugovor biti potpisan. Iz samog Madrida rekli su kako Modrić ostaje tamo još barem godinu dana, no španjolski mediji svakih nekoliko tjedana pišu o velikim ponudama iz Saudijske Arabije, odlasku ili nedoumici u kojoj se nalazi kapetan hrvatske reprezentacije.

A španjolski mediji sada donose detalje ugovora. Novinar Miguel Angel Diaz objavio kako Modrić može produljiti ugovor s Real Madridom na još jednu sezonu ili otići u Al Ahli iz Saudijske Arabije, koji mu nudi ugovor od 120 milijuna eura za dvije godine.

Modrić očito nije imun na zov milijuna pa tako novinar Tomas Gonzalez-Martin piše da će hrvatski kapetan donijeti odluku nkon Lige nacija.

“Modrić je uzeo vremena da donese odluku. Odlučit će nakon završnice Lige nacija, poslije 19. lipnja. Jasno je da će mu transfer Judea Bellinghama smanjiti minutažu u Realu. Kod Saudijaca bi mogao igrati u momčadi s Karimom Benzemom, Sergijem Ramosom ili Cristianom Ronaldom. Realu je rekao za ponudu iz Saudijske Arabije i klub čeka njegovu odluku”, tvrdi ovaj novinar

U Saudijsku Arabiju već su otišla igrati dvojica bivših igrača Reala – Cristiano Ronaldo i Karim Benzema koji tamo zarađuju nevjerojatne iznose.

Večernji.ba