PROHODALI SU KAO TINEJDŽERI, NO VEZA IM JE UBRZO PUKLA: Sudbina ih je ponovno spojila i od onda su nerazdvojni

Anica je već 22 godine u braku s bivšim nogometašem Robertom Kovačem.

Anica Kovač pojavila se na promociji novog albuma Marije Mirković ‘Ja sam Marija’. Odjenula je crnu dolčevitu i hlače, a na ramenima je imala zeleni karirani sako. Iako se ne pojavljuje prečesto u javnosti, u posljednje vrijeme smo je vidjeli na nekoliko društvenih događanja. Nedavno je nosila reviju u sklopu koje je MORH prezentirao svoje nove odore, a sada je podržala i nekadašnju pjevačicu grupe Frajle na njezinoj promociji.

Podsjetimo, Anica je već 22 godine u braku s bivšim nogometašem Robertom Kovačem. Njih dvoje upoznali su se još u tinejdžerskim danima, kad je Robert već igrao nogomet, a Anica radila na manekenskoj karijeri. Veza im je potrajala samo pet mjeseci jer su, kako je ona kasnije isticala, oboje bili premladi.

U međuvremenu oboje su se posvetili karijerama u kojima su postizali zavidne uspjehe, ali su imali i druge partnere. Anica je bila u vezi s Ivanom Lovrićem, osobnim čuvarom Franje Tuđmana, a Robert se čak oženio za drugu. Pet godina nakon prekida, 1998., tri godine nakon što je Anica ponijela krunu Miss Hrvatske, vidio ju je na televiziji i, uz pomoć Zorana i Zdravka Mamića, ponovo stupio u kontakt s njom. Od tada se više nisu razdvajali.

Robert se razveo i 2000. godine potpisao ugovor za Bayern iz Münchena, a Anica se iste godine uselila k njemu. Zaprosio ju je na Božić u jednom restoranu u Njemačkoj, a vjenčali su se godinu dana kasnije u crkvi Svetog Križa u Zagrebu. Svadbeno slavlje održalo se u hotelu Westin, a kumovi su im bili Zdravko Mamić i Aničina rođakinja Milovena Čičak. Na svadbi su imali 350 uzvanika, a zatim su se vratili u München..

U lipnju 2003. dobili su prvo dijete, kćer Leticiju, nakon čega su se preselili u Italiju gdje je Robert igrao za Juventus. Sin Marko stigao im je 2007., a godinu dana kasnije i kći Viktorija.

Večernji.ba