Ravnatelj Ćurić i profesor Niče sudionici Međunarodne konferencije o digitalnoj transformaciji

Profesor Slaven Niče na međunarodnoj konferenciji
Ravnatelj Srednje ekonomske škole u Livnu Miroslav Ćurić sudjelovao je na predavanjima i radionicama za ravnatelje o digitalnoj transformaciji škola, a profesor Slaven Niče imao je čast održati uvodno predavanje na stručnom dijelu otvaranja Međunarodne konferencije o digitalnoj transformaciji u obrazovanju i primjenama umjetne inteligencije.
.
Iznio je iskustvo Srednje ekonomske škole kao prve škole u Bosni i Hercegovini koja se upustila u proces digitalne transformacije i uspješno ga završila koristeći u punoj mjeri e-dnevnik i e-maticu.
.
MoStart je prva međunarodna konferencija u BiH na temu digitalizacije u obrazovanju i primjene metoda umjetne inteligencije.
Profesor Niče svojim će stručnim radom sudjelovati i u T2 dijelu konferencije u izradi budućeg zbornika radova u kojem će biti obrađena tema – Primjena digitalne tehnologije u obrazovanju s naslovom “Razvoj Virtual Reality aplikacije i koraci potrebni za stvaranje virtualnih okruženja za učenje”.
.
Konferencija je organizirana u suradnji sa Sveučilištem u Mostaru i SUMIT centrom za informacijske tehnologije, s ciljem okupljanja stručnjaka koji se bave digitalnom transformacijom, umjetnom inteligencijom i njenom primjenom u svim područjima ljudskog života, a posebice u obrazovanju.
.