ŠOKANTNO? / Hrvatica se preselila u Njemačku pa iznijela prljave detalje: ‘Pišao je na balkonu, ali pravi teror je tek uslijedio…’

Hrvatska tiktokerica Megi Zadro se s dečkom preselila u Njemačku, ali iskustvo im nije odmah bilo lijepo. Tako je odlučila svoju priču ispričati na TikToku.

Rad na crno
“Ovo je priča koju sam odlučila podijeliti s vama o tome kako smo momak i ja došli u Njemačku. Nisam inače baš pričala o ovome, ali zanimljivo je podijeliti jer se možda netko nalazi u sličnoj situaciji. Dečko i ja smo došli u Berlin s mojom tetom kod njenog partnera, koji nam je još u Hrvatskoj rekao da možemo doći kod njega i živjeti besplatno te da će nam pomoći dok ne nađemo poslove. Pri tome nam je obećao i razne poslove, ali i da će nam pomoći naći stan”, započela je svoju priču.

Pričala je i o radu na crnu: “Mom je dečku je nudio bauštelske poslove, što je on odbio jer ima završen faks i znao je malo njemačkog. Meni je ponudio da konobarim na crno u nekom pubu za šest eura po satu, iako je minimalna satnica bila 10 eura po satu. Konobarenje je super posao, ali nisam došla ovdje raditi na crno u nekoj rupetini ispod minimalca gdje dolaze lokalni pijanci.”

@megizadro

Story koji sam odlucila podijeliti s vama. Nisam inace bas pricala o ovome, ali zanimljivo je za podijeliti jer se mozda netko nalazi u slicnoj situaciji. Ako vas zanima Part II kliknite like 🤍 #njemacka🇩🇪 #njemackatiktok #germany #balkanciunjemackoj #storytime #cleantok #cleaningtiktok #ciscenje #berlin #balkanfyp #fyp #foryou

♬ Aesthetic – Tollan Kim

‘Piškio na balkonu…’
“Nakon mjesec dana smo oboje našli poslove i plaćali smo mu pola stanarine, iako je rekao da mu ništa ne trebamo davati. Na kraju nam je iza leđa pričao da smo ga uvrijedili tim iznosom jer je premalo. To smo saznali nakon par mjeseci. Ništa nam nije pomogao, bio je užasno neuredan. Preko noći bi pišao na balkonu, na primjer, što je užasno smrdjelo”, ispričala je neugodan događaj.

Zatim je dodala: “Pravi teror je uslijedio kada je došla njegova kći u posjet i dala nam ugovor da moramo plaćati cijeli iznos stanarine, iako smo bili u sobi od 10 kvadrata i dala nam je rok od dva dana da njenom tati platimo na ruke ili da izađemo iz stana.”

@megizadro

🤍 #germany #balkanciunjemackoj #berlin #deutschland #cooking #cooktiktok

♬ Vlog BGM_03(953483) – Fujiwo

Net.hr