Stjuardesa iz Prigožinovog aviona otkrila važan detalj prije leta

Ruski portal rucriminal.info, koji se bavi razotkrivanjem korupcije i prikrivenih taktika koje koristi moskovska elita, tvrdi da je Prigožinov let odgođen prije polijetanja zbog tehničkih pregleda što dodaje ulje na vatru spekulacijama da je avion bila meta bombe. Još jedna sitnica bacila je sumnju na uzrok nesreće – priča stjuardese Kristine Raspopove.

Prema navodima, Kristina Raspopova, stjuardesa u Prigožinovom avionu, rekla je svojoj obitelji da je let odgođen zbog tehničkih problema i da je popravak u tijeku, prenosi Nova.rs.

Na posljednjoj fotografiji koju je Kristina objavila, vidi se kako u kafiću na aerodromu čeka ukrcaj.

“Rekla je da je u Moskvi i da treba letjeti danas ili sutra. Letjelica je bila na održavanju ili hitnom popravku. Čekali su let, neka vrsta održavanja, ništa posebno“, rekao je ruskim medijima jedan njen rođak.

Inače, Kristina je u trenutku smrti imala 39 godina. Zaposlila se u kompaniji MNT Aero, radila je pod ugovorom i bila zadužena za privatne letove.

“Otišla je u Moskvu kako bi ostvarila svoje snove. Imala je jak karakter, bila je vrlo ambiciozna”, ispričala je osoba koja ju je poznavala, a koja je željela ostati anonimna.

Večernji.ba