Stravična priča u susjedstvu: Otac skrivenom kamerom snimio majku, iživljavala se na djetetu (3)

U Srbiji je uhićena 32-godišnja J.M. zbog sumnje da je tri mjeseca brutalno tukla svoju kćer (3), a koja je otkrivena nakon što ju je otac djeteta, njezin suprug, snimio skrivenom kamerom koju je postavio u kuću.

Suprug 32-godišnje J.M. iz Pančeva u Srbiji postavio je u kuću skrivenu kameru, kako bi dokazao svoje sumnje da njegova supruga maltretira njihovu trogodišnju kćer. Ta je kamera na žalost dokazala njegove ‘crne slutnje’ i pokazala kako je žena najmanje tri mjeseca brutalno tukla svoje dijete, piše Blic.

Javno tužiteljstvo u Pančevu u suradnji s PU Pančevo uhitilo je 32-godišnjakinju pod optužbama za kazneno djelo nasilja u obitelji, jer je tukla i maltretirala svoju djevojčicu.

‘J.M. je u vremenskom razdoblju od prosinca 2022. godine, do 21. ožujka ove godine u obiteljskom stanu u Pančevu vršila nasilje nad maloljetnom kćeri’, objavila je policija. Naveli su kako je dijete vrijeđala, nazivala pogrdnim imenima, vezivala joj ruke na hranilici, te ju izbacivala na balkon.

Po nalogu dežurne zamjenice OJT Pančevo određeno je zadržavanje J.M. na 48 sati, nakon čega će uz kaznenu prijavu biti privedena zbog saslušanja u svojstvu osumnjičene.

Večernji.ba