Svrbilo je uho, u njemu pronašli gnijezdo paukova

Jedan od najgorih noćnih mora za svakog arahnofoba dogodio se britanskoj majci koja je otkrila gnijezdo paukova unutar svog uha, kako je vidljivo na jezivom viralnom videu.

Lucy Wild, 29-godišnja majka iz Cheshirea u Engleskoj, majka troje djece, suočila se s noćnom morom nakon što je otkrila navodno gnijezdo paukova unutar svog ušnog kanala.

“Veoma sam bila zbunjena kako je to uopće dospjelo tamo”, rekla je Lucy Wild za South West News Service nakon što je otkrila gnijezdo noćne more osam nogu.

Majka troje djece prvo je osjetila nešto neobično nakon što se probudila jednog dana sa šumom u “svrbljivom” uhu sredinom listopada. Misleći da je to bio komadić labave cerumenske tvari, učiteljica i kreatorica sadržaja, postala je zabrinuta kada se osjećaj tijekom dana nije povukao.

Odlučila je istražiti senzaciju pomoću Smartbuda, elektroničkog uređaja za čišćenje uha opremljenog kamerom poput visokotehnološkog štapića za uši. Tada je otkrila jezivu činjenicu – pauk je prodrla u njezino uho, izvijestili su SWNS.

“Okolo sam se mahnito pokušavala riješiti toga. Pozvali smo 111 britanski broj za hitne slučajeve i stavili toplo maslinovo ulje u moje uho kako bismo ga izvukli”, prisjetila se Wild.

“Bio je prekriven uljem i veličine mojeg malog prsta – otprilike 1 centimetar.”

Unatoč uspješnom uklanjanju pauka, Britanka je rekla da joj uho krvari i da ne može pravilno čuti. Zatražila je pomoć liječnika, koji su joj propisali tjedan dana antibiotika. Bila je potresena, ali vjerovala je da je problem iza nje. Nažalost, kao lažni vrhunac horor filma, to je bio tek vrh ledenog brijega.
Nekoliko tjedana kasnije, Wild je ponovno osjetila bol u uhu, što ju je potaknulo da ponovno pregleda uho pomoću Smartbuda. Pacijentica je otkrila zlokobnu crnu masu koja prekriva unutrašnjost uha, koju je analogizirala s “obrnutim svijetom” iz popularne Netflix serije “Stranger Things”.

Wild prvo nije znala što bi rekla na tu tvar, pretpostavljajući da bi to mogao biti rez ili još jedan, još veći pauk. Wild se uputila u bolnički odjel za uho, nos i grlo, gdje su joj liječnici postavili još zastrašujuću dijagnozu.

“Rekao je: ‘Da, to je gnijezdo paukova'”, ispričala je, dodavši da se liječnik ranije nikada nije susreo s nečim sličnim. Wild tvrdi da joj je partner nagađao o tome, ali je mislila da je to samo šala. Wild, naravno, nije bila oduševljena činjenicom da je pauk koristio njezino uho kao inkubacijsku komoru.
“Kako pauk može ući u tvoje uho, a da to ni ne primijetiš?” upitala je uznemirena pacijentica. Izbacivanje osmo nogu iziskivalo je upotrebu usisivača unutar njezinog uha – postupak koji je Wild opisala kao “najbolnu bol” koju je ikada osjetila. “Povratila sam dok je obavljao postupak – toliko je bolno bilo”, prisjetila se. “Radije bih prošla kroz porođaj ili carski rez ponovno.”

I dok je postupak izgledao uspješno, Wild i dalje vjeruje da bi moglo biti još nekih zastrašujućih rezidualnih paukova. “Bila sam prestrašena razmišljajući da bi još jedan mogao biti unutra”, opisala je pacijentica koja se ponovno pogledala kad se vratila kući, ali nije ništa pronašla.

Međutim, stručnjaci za paukove nisu bili sigurni je li crna masa zapravo gnijezdo paukova.

“Sve je tako zamagljeno, zaista ne bih mogao reći”, rekao je glasnogovornik Britanskog arahnološkog društva. “Iako bi neki dijelovi mogli biti noge, to je kraj moje procijene”.