Teška prometna nesreća kod Jablanice u sudaru osobnog automobila i teretnog vozila: Poginula jedna osoba, druga teško ozlijeđena

Jedna osoba je smrtno stradala u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na magistralnoj cesti M-17 kod Jablanice u sudaru osobnog automobila i teretnog vozila, a promet je potpuno obustavljen, potvrđeno je za Klix.ba.

Glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić kaže da se nesreća dogodila u 10:25 sati kad su se u mjestu Komadinovo vrelo sudarili osobno vozilo Volkswagen i teretno vozilo Man.

“U putničkom osobnom vozilu jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede a druga ne daje znakove života. Trenutno je promet potpuno obustavljen”, kazao je Marić za Klix.ba. Na mjestu nesreće su policijski službenici koji će raditi uviđaj i nadležni tužitelj iz Konjica.

Kako je potvrđeno za Klix.ba u automobilu su se nalazili muž i žena. Muškarac je preminuo na mjestu nesreće, a žena je prevezena u bolnicu.

Interveniralo je više ekipa Hitne medicinske pomoći, koje su prevezle teško ozlijeđenu osobu u mostarsku bolnicu kako bi joj se ukazala pomoć, dok je beživotno tijelo poginule osobe još na mjestu nesreće koje su osigurali policijski službenici zbog provođenja svih zakonom previđenih radnji.

Na mjesto nesreće su izašli i vatrogasci.

Promet će biti potpuno obustavljen do završetka uviđaja, a već se stvaraju duge kolone vozila na magistrali između Mostara i Sarajeva.

Više detalja i nesreći i okolnostima pod kojim se dogodila bit će poznato nakon svih istražnih radnji koje zakon nalaže.

Dnevnik.ba