Totalni kaos u Skupštini Srbije: Vučić galamio i vrijeđao opoziciju, umalo izbila tučnjava / VIDEO

Nakon obraćanja opozicionih zastupnika na današnjoj sjednici Skupštine Srbije posvećene Kosovu, Vučić je gotovo potpuno “izgubio živce” i počeo praktično galamiti na opozicijske zastupnike.

Prvo, dok je trajala rasprava, svi opozicioni zastupnici su ustali i transparentima ispred Vučića reklamirali povredu poslovnika.

U jednom trenutku praktično je došlo do tučnjave između članova vlasti i opozicije ispred stola predsjednika Aleksandra Vučića, kada su se zastupnici vlasti i opozicije sukobili verbalno, a zatim i fizički.

Među prvima koji su se oglasili o poslovniku i dodatnom rješavanju sukoba bili su poslanici Dveri, među kojima Ivan Kostić, poslanik Novog DSS Miloš Jovanović, poslanik Narodne stranke Borislav Novaković, ali i poslanici SNS Vladimir Đukanović, kao kao i saborski zastupnici Stefan Krkobabić, Milenko Jovanov, Đorđe Todorović.

Upravo je Todorović počeo grubo vrijeđati opozicijske zastupnike, što se čulo tijekom sjednice.

U tom trenutku predstavnici vlasti krenuli su prema opoziciji i počeli se naguravati s njima služeći se neprimjerenim rječnikom. Naravno, nije izostala ni reakcija Vučića.

O svemu su objavljeni brojni videi na društvenim mrežama, a brojni tviteraši iz Srbije ogorčeni su na ovakvo ponašanje svojih političara.

“Jadna je moja zemlja što je doživjela. Da je ovakve osobe predstavljaju, da se ovako besmisleno diskutuje, da se 3 pametne rečenice ne mogu čuti u ovoj sali gdje je nekad sjedeo jedan Ivo Andrić, a danas sjede silikonske starlete”, napisala je jedna korisnica twittera u opisu videa kaosa iz Skupštine.

Dnevnik.ba

https://relax-portal.info/zracna-luka-frankfurt-traze-se-sezonski-radnici/