Trifunović se oglasio nakon privođenja u Splitu: Luđakinja me prijavila radi psa

Sergej Trifunović oglasio se nakon privođenja u Splitu, a zatim je i snimljen kako izlazi sa suda. “Još uvijek me drndaju, evo me ovdje na policiji. Brate, otišao sam da se kupam sa psom, plivali smo u moru, neka luđakinja je to prijavila, pošto se valjda plaši psa.

Još mi je rekla da zašto pas nije na povodcu, pa kako će biti kad je plivao sa mnom u moru, jeb.. ga ja! I tako mnogo gluposti. Ne mogu sad da govorim više, živci su mi…”, ispričao je za Slobodnu Dalmaciju. Nedugo zatim Dalmatinski portal snimio je Trifunovića kako bijesno izlazi sa suda u pratnji braniteljice Ivanke Šamije i vidno uzrujan pokazuje znak zabrane za pse.

Kazao je da splitski policajci tvrde da se vidi, on, pak, kaže da ga nije vidio. Imao je i pitanje za splitskog dogradonačelnika. “Ivoševiću, vidi li se ovo?” pitao je Trifunović, koji je zbog dva prekršaja kažnjen s 500 eura, a mora platiti i troškove postupka u visini od 50 eura.

I on i policija odrekli su se žalbe. Podsjećamo, glumac Sergej Trifunović priveden je na Općinski prekršajni sud u Splitu. Policija je stigla na plažu Kaštelet nakon dojave da Trifunović drži bez nadzora svog njemačkog ovčara. Čini se da razgovor s policijskim službenicima nije najbolje prošao jer su Trifunovića, prema pisanju Dalmatinskog portala, uhitili zbog vrijeđanja policije.

Bljesak.info