U prometnoj teško ozljeđeni dječaci, jedan se bori za život

Dječak M.B.(2012.) je zadobio teške tjelesne ozljede koje su opasne po život, u prometnoj nesreći koja se u petak 28. srpnja dogodila na cesti Mostar – Široki Brijeg.

Kako su za Bljesak.info potvrdili iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, dječak I.T.( 2010.) je zadobio teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život dok je djevojčica L.B.(2007.) je zadobila lake tjelesne ozljede te je otpuštena na kućno liječenje.

Dječak M.B.(2012.) je zadobio teške tjelesne ozljede koje su opasne po život. Hospitaliziran je na Odsjeku za neurokiruršku anesteziju s jedinicom intenzivnog liječenja. Djevojčica L.B.(2007.) je zadobila lake tjelesne ozljede te je jučer, nakon obrade u Centru urgentne medicine SKB Mostar, otpuštena na kućno liječenje. Dječak I.T.( 2010.) je zadobio teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život te je hospitaliziran je na Odjelu za dječju kirurgiju SKB Mostar, rekli su iz Ureda za odnose s javnošću mostarske bolnice.

Vozač automobila L.T. (1992.) hospitaliziran je na Klinici za neurokirurgiju.

Od četvero ozlijeđenih, troje je djece u nesreći koja se dogodila na cesti Mostar – Široki Brijeg, potvrđeno je ranije za Bljesak.info iz policije.

Djeca su s područja Posušja, a nalazili su se u automobilu Maserati, švicarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao L.T. navodno su, prema usmenoj izjavi vozača u rodbinskoj vezi.

Vozač je pod još neutvrđenim okolnostima izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste. Prema prvim informacijama, nakon slijetanja s ceste, vozilo se prevrnulo i zaustavilo nekih 30-tak metara dalje.

Jabuka.tv