Udala se kći Siniše Mihajlovića: Virdžinija rekla “da” italijanskom nogometašu

Svečana ceremonija se održala u Bariju, u katedrali Monopoli iz 12. stoljeća, a gosti su smješteni u luksuznom hotelu Masseria Caselli

Virdžinija Mihajlović (25) udala se danas, za talijanskog nogometaša Alesandra Voljaka (24).

Svečana ceremonija se održala u Bariju, u katedrali Monopoli iz 12. vijeka, a gosti su smješteni u luksuznom hotelu Masseria Caselli.

Nije slučajno to što se lijepa Virdžinija odlučila baš za Bari, na tom mjestu je njen otac Siniša Mihajlović s Crvenom zvezdom ispisao povijest europskog nogometa.

Blistala u bajkovitoj vjenčanici

Mlada je blistala u bajkovitoj vjenčanici od čipke, koju je sama kreirala. Vjenčanje je bilo intimno, samo za najbliže prijatelje i obitelj.

– Pozvali smo samo rodbinu, bliske ljude sa kojima se često čujemo i koji su bili tu u važnim trenucima. I Alesandro i ja imamo velike obitelji i mnogo prijatelja, a to znači da neće biti manje od dvjesto gostiju. Srećni smo jer imamo toliko ljudi koji nas vole – rekla je nedavno Virdžinija.

Virdžiniji su kumovali brat Miroslav i sestra Viktorija, a Alesandro je također izabrao sestru i brata za ovaj važan čin.

Braća je ispratila do oltara

Do oltara su lijepu mladu ispratila braća Miroslav, Dušan i Nikolas koji su je predali budućem suprugu.

Po završetku ceremonije, mladenci su napustili katedralu, a kada su ih gosti dočekali aplauzom, pao je i sočan poljubac.

Podsjetimo, još prije godinu dana bilo je priče da će njih dvoje organizirati prelijepo vjenčanje, ali su planovi morali da se mijenjaju zbog iznenađujuće i šokantne smrti Siniše Mihajlovića, koji nas je napustio u prosincu poslije duge borbe sa leukemijom u 53. godini.

Virdžinija i Alesandro u vezi su dugi niz godina i imaju dvogodišnju kćerku Violante.

Večernji.ba