Umirovila se s 24 godine, a u vezi je sa 61-godišnjakom: ‘Nazivaju me sponzorušom, a ja to i jesam!’

Njezin video zaprepastio je mnoge na društvenim mrežama

Semie, koja se umirovila sa samo 24 godine, priznala je da je njen život predivan i da nema potrebe raditi. Naime, ona je u vezi sa starijim muškarcem, koji dobro zarađuje i pruža joj sve što joj je potrebno, zbog čega je mnogi nazivaju sponzorušom.

Ona na to ne obraća pažnju već na svojim društvenim mrežama pokazuje raskošna okruženja i odmarališta u kojima se nalazi, prenosi The Sun. Čak je objavila i video na kojem joj njen stariji dečko daje hrpu novaca.

@_semie

Ovaj je video zaprepastio ljude na društvenim mrežama koji su u komentaru pisali da je Semie sponzoruša, a ona je jednostavno priznala da upravo to i je.

Kaže da je njen dečko od nje napravio domaćicu te da ju je skroz razmazio. Ne sjeća se kad je ona zadnji put nešto u svome životu platila jer sve njene troškove pokriva njen dečko. Osvrnula se i na žene koje rade kako bi zaradile svoj novac te je rekla da one nisu ništa posebno, da ih se previše cijeni te da je njoj u životu ljepše nego bilo kojoj od njih.

Također, tvrdi i kako su svi muškarci lažljivci pa kad već biramo nekog s kime ćemo biti u vezi, trebamo odabrati onoga koji ima novaca. Dodaje da muškarci varaju svoje žene koje su neovisne i imaju svoje poslove, a da nju njen dečko sigurno neće nikada prevariti.

Iako je Samie sretna u vezi sa starijim muškarce, njegova je obitelj ne poštuje, ali ona poručuje da se s time uopće ne zamara. U jednom je video pokazala i kako je to kada ona sa svojim dečkom ode u šoping. Naime, Semie voli luksuz pa samo takvi dućani dolaze u obzir, a njen dečko joj vrlo rado omogućuje što god ona poželi.

Večernji.ba