Uskoro dječji vrtić u Šujici

U prostorijama gdje se nekada nalazila ambulanta Doma zdravlja u Sujici, uskoro će započeti radovi na izgradnji dječjeg vrtića. Inicijativu su pokrenuli Stipe Kelava i Tomislav Barišić Tomek, a podržala ju je Općina Tomislavgrad i općinski načelnik Ivan Buntić.

Ova plemenita inicijativa već je urodila plodom, a svi se nadaju da će novi vrtić brzo početi s radom.

Prostor koji je godinama stajao prazan i neiskorišten, uskoro će se pretvoriti u prekrasan dječji vrtić na koji će svi moći biti ponosni. Izgradnja vrtića koštat će između 30-40 tisuća maraka, a ova investicija predstavlja značajan pomak za Šujicu i Općinu Tomislavgrad.

Otvorenje novog vrtića osigurat će prostor za roditelje koji su zaposleni, a nemaju s kim ostaviti svoju djecu. Osim toga, ova investicija otvorit će vrata za daljnje radove i investicije u naselju Šujica.

Stipe Kelava i Tomislav Barišić Tomek zaslužuju sve pohvale za svoju inicijativu i trud koji su uložili u ovaj projekt. Njihov požrtvovni rad i zalaganje, zajedno s podrškom Općine Tomislavgrad i općinskog načelnika Ivana Buntića, omogućit će stvaranje novog prostora za djecu i njihove roditelje.

Svi građani Općine Tomislavgrad sa zanimanjem prate razvoj ovog projekta i sa nestrpljenjem očekuju otvorenje novog dječjeg vrtića u Šujici.