VIDEO Majka doživjela srčani kada je doznala da sin (17) ima ozljede mozga. Djevojčica (13) teško ozlijeđena

U Atenu je stiglo oko 200 navijača, vjerojatno uglavnom osobnim automobilima. Zašto ih policija nije zaustavila premda je poznato koliko je utakmica rizična, nije poznato. Grčki mediji navode i kako su snage specijalne policije suzbijale incidente s pomoću suzavca i dimnih granata

U atenskoj četvrti Nea Filadelfija, gdje se nalazi stadion Aja Sofija, poznat i pod imenom OPAP Arena, sve je bilo prepravljeno prizorima nasilja i neobuzdanog divljaštva. Prema pisanju grčkih medija, oko stotinu navijača Dinama sukobilo se s navijačima AEK-a, pri tome je smrtno stradao 22-godišnji navijač grčkog prvaka.

Navode i kako je ozlijeđeno još osam osoba (tri Grka i pet Hrvata), a među njima je i jedan maloljetnik koji je zadobio teške ozljede glave i mozga nakon udarca kamenom. Navode i kako je uhićeno 96 osoba, među njima 87 Hrvata, koji su na ispitivanju u policijskoj postaji, piše Protothema.

Uefa je zabranila dolazak gostujućih navijača na utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka koja se održava večeras u 20:45. Grci već preispituju hoće li uopće biti održana, a pitanje je i kolike će biti kazne za ovakvo ponašanje navijačkih skupina. U Atenu je stiglo oko 200 navijača, vjerojatno uglavnom osobnim automobilima.

Večernji.hr