VIDEO / Obdukcija 19-godišnjaka radit će se u srijedu u Mostaru

U Gradskoj mrtvačnici Bijeli brijeg u Mostaru u srijedu će biti obavljena obdukcija tijela smrtno stradalog F.S. čije su tijelo u utorak izvukli iz automobila koje se nalazilo u rijeci Bregavi, potvrdio je za Bljesak.info dežurni tužitelj Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije.

”Vozilo je izuzeto i provest će se vještačenja. Nastavit će se potraga dalje do drugih aktivnosti. Očevid je izvršen, a vozilo je prebačeno u PU Čapljina. Spasilačke službe nastavljaju aktivnosti na pronalasku druge nestale osobe”, kazao je za Bljesak.info dežurni tužitelj.

Podsjetimo, potraga u Stocu započela je u ponedjeljak, a nastavljena u utorak od 9 sati.

U aktivnostima oko pronalaženja nestalih osoba za sada sudjeluju Policija Stolac, DVD Stolac, 2 ronilačka kluba iz Mostara, GSS Čapljina i GSS Čitluk.

Ronioci iz Federalne uprave Civilne zaštite Sarajevo trebali bi se u utorak pridružiti ostalim formiranim timovima.

Ronioci su u ponedjeljka u večernjim satima zaronili u rijeku Bregavu i potvrdili da se pod vodom nalazi vozilo, osigurali su ga konopom i izvadili tablicu vozila.

Nestanak mladića prijavljen je policiji u noći s 11. na 12. veljače, koji su se iz udaljili iz Stoca prema Vidovom Polju.

Podsjetimo, stolačkoj policiji je R.V. (47) u 00:45 sati prijavila da je njezin sin, M.V. bio u jednom kafiću u Stocu sa F.S. te da nije došao kući, kao i da je nedostupan na telefon.

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije su objavili da je sat nakon ponoći u policiju došao otac od F.S., zajedno, sa S.P., koji je policijskim službenicima dao informacije o tome kako je on dao svoje vozilo M.V. i F.S. da odu u Vidovo polje, nakon čega im se gubi svaki trag.

Odmah nakon toga tijekom noći policijske patrole su obišle grad i šire područje, ali nisu uspjeli pronaći nikakve tragove sve do ponedjeljka ujutro.

Bljesak.info