VIDEO / U Indoneziji ženu progutao piton, mještani rasporili zmiju i izvadili tijelo

Pet metara dugačak piton usmrtio je 45-godišnju ženu dok se vraćala iz svog vrta u indonezijskoj pokrajini Južnome Sulawesiju, objavili su u subotu lokalni mediji.
Majka četvero djece s obitelji je živjela u okrugu Sidenreng Rappang, a u četvrtak je svom suprugu kazala kako ide do lokalne pijace u Kalempangu, jer će doći kupac kojemu će prodati čili.
Ali, s obzirom na to da je prošlo puno vremena otkako je otišla iz kuće, njezin suprug i rođaci krenuli su u potragu za njom, rekao je poglavar sela Suardi Rosi za internetsku stranicu Detik.com.
Sljedeće je jutro piton otkriven u šipražju blizu predmeta koje je sa sobom, otišavši preko polja, nosila nesretna žena.

Imao je golemu izbočinu u trbuhu, pa su mještani, naviknuti na prisutnost golemih grabežljivaca blizu svojih domova i strahujući od najgoreg rasporili pitonov trbuh.

Tijelo nesretne žene pronađeno je u zmijinoj utrobi. Čini se da ju je piton ugrizao za nogu prije nego što se omotao oko nje te ju je najprije ugušio, a potom progutao. (Vijesti.ba)