Bahra iz ‘Ljubav je na selu’ se krstila i otkrila koje joj je krsno ime

Jedna od najpopularnijih natjecateljica u showu “Ljubav je na selu”, koja se natjecala u čak tri sezone showa, je Bahra Zahirović (57). Gledatelje je uvijek uveseljavala i nasmijavala dok je u showu tražila svoju srodnu dušu, a sada rado sa svojim obožavateljima komunicira na društvenim mrežama gdje ih obavještava o novostima iz svog života. Tako je nedavno otkrila kako je primila svete sakramente u Katoličkoj crkvi.

– Sretno sam primila svete sakramente – napisala je Bahra. Podijelila je i fotografiju i video sa svog krštenja i otkrila kako joj je krsno ime Magdalena. U emisijama nije nikada govorila o vjeri ni o vjeroispovijesti, tek je u nekoliko navrata izjavila kako se pred Boga ne boji ići jer je u životu sve napravila ispravno.

Bahra je pričala jednom prilikom kako su neke od kandidatkinja u show dolazile s s lažnim motivima, ismijavale farmere, te su neke čak imale i tajnu ljubav. Što se tiče kandidata za čije se srce borila, Zahirović se nadala da će završiti s Valterom, a kod Marijana je osjećala da je nešto drugo u pozadini. Svima koji se prijave u ovaj show poželjela je sreću i drži im fige da pronađu ljubav.

Večernji.ba