Čulin mlin prvi polufinalista doigravanja za prvaka Prve lige Federacije BiH

Futsaleri Čulinog mlina iz Livna prvi su polufinalista doigravanja za prvaka Federacije Bosne i Hercegovine.

Nakon pobjede u Livnu, Čulin mlin je jučer u regularnom dijelu utakmice poražen 6:5, iako je vodio 5:2 u 31. minutu utakmice, ali je poslije boljeg izvođenja šesteraca zahvaljujući sigurnoj nozi Domagoja Duvnjaka slavio ukupnu pobjedu.

Odigrao je tim Bore Matana još jedan izuzetno dobar meč u prvih pola sata igre, te imao sigurno vodstvo, 5:2 nakon 31. minute igre kada gol domaćih pogađa Stjepan Krezo, ali onda dolazi do pada u igri i domaći to koriste, za sedam minuta postižu četiri gola i preokreću rezultat na 6:5. Imali su još nešto više od dvije minute do kraja utakmice da probaju iskoristiti nalet i momentum na svojoj strani, ali nisu uspjeli, te se otišlo u raspucavanje sa šest metara, gdje Mujkić i Vukoja promašuju prve šuteve, a onda slijede sigurni pogoci na obje strane.

 

Od šestog šeterca u raspucavanje kreću Adnan Buljić za domaće i Domagoj Duvnjak za goste, te pogađaju po tri puta, a onda u devetoj seriji Buljićev šut brani Nino Bandov, a Duvnjak pogađa za pobjedu Čulinog mlina.

Strijelci za Lilium u regularnom dijelu bili su tri puta Ermin Strašević, dva puta Adnan Buljić, te Nesib Mujkić, dok su za goste pogađali dva puta Domagoj Duvnjak, te Josip Bagarić i Stjepan Krezo, a vlastitu mrežu je pogodio Vedad Ahmetović.

Sport1.oslobođenje