Dalić: “Dugo nismo bili ovako loši, moramo se preispitati”

Svoje viđenje utakmice dao je izbornik Zlatko Dalić: ”Dugo nismo ovako loše izgledali, bili smo dosta nesigurni i puno griješili. Nedostajalo je agresivnosti, nismo se mogli skupiti, a oni su se zbog naše premale agresije nametnuli. Drugo poluvrijeme smo bili bolji, ali nije nas išlo i zaslužili smo poraz.

 

Nismo imali nikakve šanse, loša igra i nismo zaslužili ništa više. Livaković nas je spasio, gol je visio, ali se na našu lošu igru nadovezala greška, međutim, dotad nas je već spasio u nekoliko situacija. Nije me nitko posebno razočarao, svi su izgledali loše i puno griješili, ne mogu govoriti o pojedincima. Petković je ušao, rekao je da može i ušli smo u rizik. Srećom, nije se ponovno ozlijedio. Za ostale ozlijeđene zasad ne znamo ništa. Ova utakmica mora nas zabrinuti, moramo se preispitati…”

Svoje dojmove za Novu TV dao je i Lovro Majer koji je ušao u igru u drugome dijelu utakmice: ”Sigurno da nije bila jedna od naših boljih utakmica, Turci su bili bolji i zasluženo poveli. Imali smo i mi šanse u kojima smo trebali zabit, ali eto, moramo se koncetrirati na iduću utakmicu i pobijediti u Walesu.

 

Mislim da je sve to sastavni dio nogometa, ne možemo svaki put biti najbolji, ovo nam može biti škola i ne trebamo imati razloga za brigu. Žao mi je što nisam zabio, ali lakše mi je jer je bilo zaleđe. Fokus je na prolaz na Euro, svi to želimo kao i prvo mjesto. Idemo utakmicu po utakmicu i probat uzeti 3 boda u Walesu.”

Bljesak.info