Dekolte lijepe glumice zasjenio je i njezina slavnijeg supruga, a jednim su potezom pokazali i koliko se još vole nakon 25 godina braka

Branko Đurić sa suprugom Tanjom Ribič pojavio se na 29. Sarajevo Film Festivalu gdje su mamili poglede u bijelom stajlingu

Glumac Branko Đurić u dobrom raspoloženju stigao je na Sarajevo Film Festival, a društvo mu je pravila supruga i također glumica Tanja Ribič.

Branko je na sebi imao elegantno bijelo odijelo ispod kojeg je nosio tamnoplavu majicu, a na nogama kožne sportske tenisice. Kao modni dodatak nosio je zlatni lančić i sunčane naočale.

Za ruku je ponosno držao svoju bolju polovicu Tanju, koja je obukla bijelu haljinu s dubokim dekolteom i tako istaknula raskošne grudi, a uz nju je sjajno uskladila bež otvorene sandale. Kosu je raspustila, a na usne je nanijela crveni ruž.

Osim što su se cijelo vrijeme držali za ruke i zaljubljeno gledali, pažnju su privukli i svojim dobro usklađenim kombinacijama.

Branko je svojoj kćeri Eli nedavno čestitao 18. rođendan posebnom fotografijom iz rodilišta. Podsjetimo, Branko je u sretnom braku s Tanjom Ribič te s njom ima dvije kćeri – Zalu i Elu, a iz braka s bivšom suprugom Nevenom ima sina Filipa. Zala se također bavi glumom, a studirala ju je u dalekom New Yorku.

“Tata mi najviše pomaže tako što se neće petljati jer želi da sama dođem do cilja. I meni je najbitniji put. Tata me nikad nije doveo ni na jednu audiciju, što je super! Sigurna sam da bi pomogao kad bih ga zamolila, ali to ne želim i to me jača”, rekla je jednom Zala za Blic.