Detalji stravičnog zločina: Tahirina kćerka umjesto na medeni mjesec u Pariz, stiže majci na sprovod

Motiv ovog svirepog čina je, najvjerojatnije, ljubomora.

Stravičan zločin dogodio se preksinoć u Podgajevima kod Živinica kada je Mevludin Aljić (58) usmrtio nevjenčanu suprugu Tahiru Čamdžić (52), a nakon toga počinio samoubojstvo. U neposrednoj blizini kuće u kojoj je živjela Tahira Čamdžić i sada stoji parkiran automobil kojim se Mevludin Aljić dovezao na mjesto zločina, piše Dnevni avaz.

Radi se o automobilu marke Passat, a u unutrašnjosti su se vidjeli otvoreno pivo i ladica u kojoj se, najvjerojatnije, nalazio pištolj.

Motiv ovog svirepog čina je, najvjerojatnije, ljubomora.

Nevjenčana supruga je preksinoć došla iz Njemačke, gdje je bila na vjenčanju svoje kćerke. Nakon povratka iz Njemačke prvo je došlo do svađe, a potom je Mevludin Aljić uzeo pištolj te usmrtio suprugu, a onda počinio i samoubojstvo.

Avaz doznaje da ju je ubio pred očima njezine unuke, koja je svjedočila stravičnom ubojstvu.

Utvrđeno je kako ranije nije bilo prijava za nasilje u obitelji, ali se nesretna Tahira žalila susjedima da je Mevludin posesivan te kako često konzumira alkohol.

– Nama je rekla da ju je nazivao kur**m. I prije nego što je otišla u Njemačku, govorila je da neće živjeti s njim jer mnogo pije, te kako ima žestoke „prijenose“ – kazale su susjedi.

Ispred kuće su zatekli ljude koji su čistili krv, koja je na nekim mjestima još bila vidljiva.

Da tuga bude veća, kćerka na čijoj je svadbi bila Tahira u Njemačkoj, trebala je ići na medeni mjesec u Pariz. No, umjesto Pariza, ona će doći majci na pokop u Živinice.

Adnana Sprečić, glasnogovornica Uprave policije MUP-a TŽ, kazala je kako je u nedjelju u 21:10 sati PU Živinice prijavljeno da se čuje pucnjava iz obiteljske kuće u naselju Podgajevi te da su, u vezi s tom prijavom, upućene patrola PU Živinice i ekipa Službe hitne medicinske pomoći.

– Na licu mjesta zatečena su dva tijela, i to muške i ženske osobe. Dežurni liječnik Hitne pomoći je na licu mjesta konstatirao smrt obje osobe – kazala je Sprečić.

Mevludin i Tahira bili su zajedno tek nekoliko mjeseci. Ona je i otišla u Njemačku, između ostalog, kako bi se sklonila od njega, jer je bio posesivan. Danima ju je zvao na mobitel po nekoliko puta.

Večernji.ba