Dodik zapalio društvene mreže videozapisom s košarkaške utakmice Partizana i Reala

Prvi put nakon skandala u studiju RTS-a u Beogradu i napada na braću Đoković, Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, pojavio se u javnosti u Srbiji.

I, to baš na košarkaškoj utakmici između Partizana i Real Madrida. Dodik je na društvenim mrežama objavio video iz dvorane u kojem za vrijeme intoniranja himne Partizana diže tri prsta u zrak.

No, nedugo nakon njegove objave i završetka utakmice, koju je Partizan izgubio rezultatom 82:80, uslijedile su stotine komentara, od kojih su velika većina bile psovke i uvrede na račun lidera SNSD-a.

Četvrte utakmice na rasporedu su u četvrtak, a opet se igraju u Beogradu i Tel Avivu. Dalje ide momčad koja prva ostvari tri pobjede.

Podsjetimo, Predsjednik Republike Srpske i čelnik SNSD-a, Milorad Dodik, nije viđen na otvaranju mostarskog Sajma gospodarstva.

Mostarski sajam ima veliki značaj i uvijek sam cijenio trud i osobni integritet koji Dragan Čović godinama ulaže u ovu manifestaciju. I to nije sporno. Međutim, kada sam vidio da trebam sjesti za stol s Christianom Schmidtom, onda nisam htio kvariti idilu o kojoj Konaković priča i remetiti osjećaj uspjeha u formiranju Vlade Federacije, jer je formirana, napisao je Milorad Dodik na Twitteru.