Džanan Musa: S Modrićem sam često na ručku i ne mogu opisati koliko je on na mjestu

Bosanskohercegovački košarkaški reprezentativac Džanan Musa igra najbolju sezonu u karijeri. Nakon što je prošle sezone u dresu Breogana bio MVP španjolske lige, ove sezone je postao glavni igrač novog prvaka Europe Real Madrida.

Ove sezone Musa je odigrao 80 utakmica – 41 u Euroligi, 35 u Endesa ligi, te po dvije u Kupu kralja i Superkupu Španjolske.

“Hvala Bogu, zadovoljan sam jer sam čitave sezone imao jednu manju ozljedu kvadricepsa koju i sada liječim, ali nemam problema s igranjem, pa mi je jako drago što sam ostao zdrav tijekom čitave sezone i nadam se da će tako i ostati”, poručio je Musa na početku razgovora za Klix.ba.

Pred početak sezone kada je iz Breogana prešao u Real, mnogi nisu očekivali da će Musa postati glavni igrač Kraljeva već u prvoj sezoni.

“U ovom klubu jako se teško izboriti za poziciju da igraš. Imamo dosta legendi u klubu i ljudi koji mogu ‘izvući’ sve utakmice. Da bilo koji naš igrač ode u bilo koji europski klub, bio bi jedan od nositelja igre, tako da je veoma teško izboriti se za mjesto. Ja sam uvijek bio dostupan za igranje, bio sam zdrav, napredovao svaki dan i dobio povjerenje trenera. To je plod mog rada tijekom godina i sada sam sazrio da mogu igrati u velikom klubu i veoma sam zadovoljan ovom sezonom”, govori Musa za Klix.ba..

Musa kaže kako nema puno slobodnog vremena od žestokog ritma treninga i utakmica. Slobodno vrijeme provodi s ostalim članovima “obitelji” Kraljeva, a poseban dojam je na njega ostavio Luka Modrić.

“Imamo malo vremena za druženje i izlaženje. Mi ručamo zajedno s nogometašima jer u isto vrijeme završavamo s treningom, pa jedemo u istoj kantini u sklopu kampa. Često smo Mario Hezonja, Luka Modrić i ja zajedno ručali. Više puta smo pričali, Modrić je sjajan momak, ne mogu opisati koliko je on ‘na mjestu’. Kada uzmete sve to što je uradio, čak bio i proglašen za najboljeg igrača svijeta i da sjedite s njim i da on priča s vama kao prijatelj iz četvrti je nešto što je posebno što se tiče njega”, podijelio je svoje dojmove o čudesnom Hrvatu.

Večernji.ba