Elektroprivreda objavila NATJEČAJ za više radnih mjesta

Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne danas je raspisala poziv za mnoga radna mjesta. Kako je objavljeno u javnom natječaju toj tvrtki je potrebno novih 88 radnika.

Radnici se traže u Livnu, Tomislavgradu, Glamoču, Mostaru, Prozor-Rami, Svitavi, Grudama, Širokom Brijegu, Novom Travniku, Usori, Čapljini, Stocu, Ravnom, Posušju, Novoj Biloj, Kreševu, Žepču, Vitezu.

Riječ je o blagajnicima, referentima za obračun i naplatu, samostalnim referentima za naplatu, referentima za vozni park, administratorima, monterima, inženjerima, pomoćnim radnicima, knjigovođama, samostalnim referentima za nabavu…

Više detalja možete pronaći OVDJE.

Uz njih Elektroprivreda HZ HB traži i 41 vježbenika. Oni bi s druge strane obavljali poslove poput; samostalnog inženjera za obnovljive izvore energije, inkasatora, koordinatora za energetsku opremu, tajnice, skladištara. Više detalja možete pronaći OVDJE.

Opći uvjeti su da je osoba državljanin BiH, da ima navršenih 18 godina života, da zdravstveno stanje i psihofizičke sposobnosti odgovaraju uvjetima ranog mjesta. Natječaji su otvoreni danas, a prijave se mogu slati do 16. veljače, razvidno je, uz ostalo u natječaju.