FOTO Novi detalji napada u Kaštelima: Upucan član HGSS-a, prolaznici zaustavili daljnje nasilje

Društvenim mrežama širi se snimka krvavog napada u Kaštelima, muškarac je propucan triput.

U Kaštelima nešto prije 20 sati dogodio se krvavi sukob, a ishod su dvije su osobe prevezene u splitsku bolnicu. Policija je privela muškarac kojeg smatra odgovornim za taj strašni čin, a istraga koja je u ovom trenutku u tijeku pokazat će što je motiv.

“Prema prikupljenim informacijama jedna osoba je zadobila ozljede iz vatrenog oružja, dok je druga osoba zadobila ozljede nanesene oštro-tupim predmetom. Obje osobe su prevezene na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu. a osoba koja se dovodi u vezu s događajem je uhićena i dovedena je u službene prostorije policije. Kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih činjenica i rasvjetljavanja okolnosti događaja je u tijeku”, navode iz splitske policije.

Jedan od muškaraca koji je propucan dugogodišnji član Hrvatske gorske službe spašavanja ‘Cijeli dan je proveo na dežurstvu na Malački, vratio se kući i onda je došlo do tog sukoba na parkingu. Ne znam detalje, sada policija istražuje slučaj. K. je prebačen u bolnicu, tamo su i naši liječnici, sada ću i ja put KBC-a da vidim kako je’, kazao je Branimir Jukić, pročelnik HGSS-a u Splitu za Dalmatinski portal.

Splitska bolnica kazala je za Slobodnu Dalmaciju kako su na Hitni prijem zaprimljene dvije muške osobe. Jedna ima tri prostrjelne rane u području abdomena, a drugi ima ranu u području glave. “Prvi pacijent (1978.) zadobio je tri prostrijelne rane u području abdomena, lijeve natkoljenice i desne nadlaktice. U ovom trenutku je u tijelu hitan operativni zahvat nakon kojeg će se moći procijeniti težina ozljeda. Drugi pacijent (1978.) zadobio je ranu u području glave. Medicinska obrada je u tijeku”, naveli su iz splitske bolnice.

Na društvenim mrežama širi se uznemirujuća snimka napada na kojoj se vidi kako jedan od muškaraca leži ozlijeđen, dok napadač napada drugog muškarca koji mu pokušava pomoći. Slučajni prolaznici uskaču u pomoć i spriječavaju daljnje nasilje. Večernji list u posjedu je snimke, ali zbog uznemirujućeg sadržaja istu nećemo objaviti.

Večernji.ba

Vrtlarija Šarić Livno