Rimac najavio novi automobil, pogledajte o čemu se radi: ‘Konačno nešto za narod!’

Osnivač Rimac Automobila, Mate Rimac, izazvao je pozornost pratitelja novom objavom na Facebooku kojom je prijevremeno odlučio predstaviti dugoočekivani novi koncept

Hrvatski inovator Mate Rimac (36) aktivan je na društvenoj mreži Facebook, a u sklopu svjetskog dana šale svoje pratitelje je počastio novom objavom. Je li obavijest namjenski objavljena na Prvi april ili iza nje postoji nešto konkretnije tek predstoji vidjeti.

– Otkrit ćemo nešto posebno 26. lipnja. Neki mediji nagađali su da će to biti hot hatch. Pa, rasturili su! Odlučili smo da vas sve ne tjeramo da čekate do lipnja. Evo ga… Duhovni nasljednik Yuga – u svakom pogledu. Konačno nešto za narod! – napisao je osnivač i vlasnik tvrtke Rimac Automobili uz fotografiju novog futurističkog ljubimca na četiri kotača. Najnovije Rimčevo oglašavanje naišlo je na dvojake reakcije.

– “Znamo da se zezaš, al ovo dobro izgleda. Mislim da bi pomelo europsko tržište”, “Pitao bi se otkud toliko truda u PaintShopu za 1. April, onda sam skontao… – AI”, “Nekako bi volio da ova prvoaprilska šala postane stvarnost”, “Da se i rugaš, izgleda sasvim odlično za na posao”, “Je da je 1. April al ovo stvarno izgleda dobro na renderu”, “Prednji kraj od Nevere, guzovi mi bacaju na Astru OPC. Bilo bi šteta da ovo ostane samo na Prvoaprilskoj šali”, “Možda dobar vic za prvi travanj ali u stvarnosti kao takav ne bi imao konkurencije na tržištu. Sa vašom tehnologijom i kvalitetom možda Nevera za svaki džep” – komentirala je velika većina uvjerena kako iza objave stoji obična prvotravanjska smicalica.

– “Koji lik Mate Rimac…. Ovo izgleda nije aprilili ali pogođen dan za predstavljanje” – no, bilo je i onih koji smatraju da novi koncept ima uporište u stvarnosti, a današnji datum je odabran kao dodatni marketinški trik.

Večernji.ba