FOTO: Romantična prosidba u Rami: Ljubavna priča Martine i Ivana

Priča o ljubavi koja spaja srca iz različitih krajeva i kultura uvijek iznova osvaja pažnju, a upravo takva priča odigrala se u idiličnoj Rami. Martina i Ivan, mladi par rođen u Švicarskoj, ali s dubokim korijenima u Bosni i Hercegovini, donijeli su svoju vezu do vrhunca prosidbom koja će ostati urezana u sjećanjima, piše Ramski portal.

Upoznali su se prije dvije i pol godine, a njihova veza je od početka bila obilježena snažnom vjerom i dubokom povezanošću sa svojom domovinom. Oboje porijeklom iz BiH, Martina porijeklom iz Konjica i Dervente, dok je Ivan povezan s Širokim Brijegom i Brčkom, često su se upuštali u istraživanje ljepota njihove zemlje, putujući kroz razne dijelove i upijajući kulturu i prirodne čari.

U jednom od tih istraživanja, slučajno su otkrili Ramu, predivno područje koje je osvojilo njihova srca. Njihov prvi posjet Rami u ljetnim mjesecima bio je presudan trenutak. Posebno su se očarali Ramskim jezerom, kojeg su smatrali darom prirode, te Vidikovcem na Zahumu, poznatom po spektakularnom panoramskom pogledu na okolne planine i jezero.

Ivan je odlučio da će baš ovo magično mjesto biti mjesto na kojem će zaprositi Martinu. Uz pomoć dvije Marije i Mislava, organizirao je nezaboravnu prosidbu na vidikovcu.

Sve je počelo na splavu Jeličić uz zvuke romantičnih pjesama i plivanje na jezeru, a nastavilo se u restoranu Ramsko Jezero. Vrhunac večeri bio je na vidikovcu na Zahumu, gdje je Ivan pred Martine kleknuo i postavio pitanje na koje je već znao odgovor.

Nakon truda i neopisivog pogleda koji je vidikovac pružao, Martina nije mogla reći ništa drugo osim “DA”. Njezin osmijeh i suze sreće bile su dovoljan znak koliko je ova prosidba značila za oboje.

“Bilo je to nevjerojatno iskustvo. Osjećala sam se kao da sam na vrhu svijeta i doslovno i emotivno. Ivan je premašio sva moja očekivanja”, rekla je Martina.

Budući mladenci su izrazili svoju duboku zahvalnost svim osobama i mjestima koja su doprinijeli da ova prosidba bude nezaboravna.

Večernji.ba