GOTOVO SVE SPREMNO ZA HUMANITARNI GLAZBENO-ŠPORTSKI SPEKTAKL U LIVNU: Dalić, Boban, Šuker, Šimunić, Pletikosa, Kranjčar, Vrsaljko, Subašić, Prljavo kazalište, Mate Bulić

Sve pripreme za humanitarni glazbeno-športski spektakl pod nazivom „Srce Livna 2023“ su u tijeku i gotovo su završene, a popunjena su i sva mjesta za 2.Nogometni kamp „Zlatko Dalić“ koji se održava u organizaciji Nogometnog kluba „Troglav 1918“ Livno, a pod pokroviteljstvom izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića i Grada Livna.

Tu informaciju za portal Fenix-magazin dao je Dubravko Pervan, predsjednik NK „Troglav 1918“ iz Livna, rodnog grada izbornika Zlatka Dalića po kojem nosi ime i nogometni kamp koji će ove godine od 7. do 9. kolovoza 2023. godine u Livnu okupiti 160 djevojčica i dječaka u dobi od 9 do 14 godina.

-Najviše prijavljeni za ovogodišnji kamp je iz Njemačke, Austrije i Švicarske, te Hrvatske i BiH. Zanimljivo je kako ove godine imamo prijavljenih polaznika djece i iz daleke Kanade, ali i iz drugih zemalja, kaže predsjednik Pervan.

Kao što je portal Fenix-magazin već ranije pisao, kamp će se održati na terenima Gradskog stadiona „Zgona“ u Livnu, na kojima je i teren s umjetnom travom na kojem se mogu održavati i noćni treninzi. Sa 160 polaznika kampa rad i treninge provodit će 12 gostujućih trenera i predavača uz asistenciju 12 trenera NK „Troglav 1918“, a sve to uz nadzor i pod paskom izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića.

Treninge će voditi 8 instruktora HNS-a, gostujući treneri, 12 trenera iz NK Troglav te pomočnici. Osim nogometnih treninga, polaznicima kampa bit će osigurana predavanja i video prezentacije, a svi polaznici kampa dobivaju i sportsku opremu – dres, majicu, čarape, štucne i platnenu vrećicu za obuću. Za vrijeme trajanja kampa osigurani su im topli obroci, užine i osvježenja tijekom dana, a po završetku kampa svim polaznicima bit će uručene diplome.

“Srce Livna 2023” u Livnu 10. kolovoza

Po završetku kampa, u Livnu će se 10. kolovoza na Gradskom stadionu Zgona u Livnu održati humanitarni glazbeno-športski spektakl pod nazivom „Srce Livna 2023“.

Foto: NK Troglav 1918.
U okviru te manifestacije upriličit će se tri događaja: nogometna utakmica „Vatrenih veterana“ i momčadi Prijatelji Livna, koncert i donatorska večer. Prema Pervanovim riječima, dolazak na humanitarnu utakmicu momčadi „Vatreni veterani“, koju kao izbornik vodi Zorislav Srebrić, dosad su uz Zlatka Dalića potvrdili Zvonimir Boban, Davor Šuker, Dražen Ladić, Ivica Olić, Stipe Pletikosa, Josip Šimunić, Dario Šimić, Niko Kranjčar, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić. Potvrdu nastupa na humanitarnom koncertu su potvrdili: Prljavo kazalište, Mate Bulić, Tiho Orlić, Tarapana bend te još nekoliko domaćih bendova.

Svi navedeni događaji koje organizira Nogometni klub „Troglav 1918“ Livno uz pokroviteljstvo Grada Livna i uz pomoć izbornika Zlatka Dalića, su humanitarnog karaktera.

Cjelokupan prihod od prodanih ulaznica za nogometnu utakmicu i koncert , donirati će se humanitarnim i dobrotvornim udrugama iz Grada Livna u svrhu potpore njihovom radu i djelovanju.

To su udruge: Udruga žena oboljelih od karcinoma dojke Bistrica Livno, Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju PUŽ Livno, udruga oboljelih od dijabetesa KRUG Livno i Udruga Paraplegičara Livno.

Točna satnica manifestacije “Srce Livna 2023” sa imenima svih onih poznatih koji dolaze u Livno te cijenama ulaznica bit će naknadno objavljena. Zasad objavljujemo samo kako je cijena ulaznice za utakmicu Vatrenih veterana i koncert 20 KM po osobi. Cijena ulaznice za donatorsku večer je 250 KM. NK Troglav 1918 je pripremio i sponzorske pakete za ovaj događaj, a sve informacije mogu se dobiti kod predsjednika Dubravka Pervana na broj mobitela: 00 387 63 332 028.

Fenix-magazin/SIM/S.I. Mandić