Hana Huljić Grašo javila se nakon dužeg izbivanja s Instagrama, obznanila je veliku novost

Objavila je selfie te otkrila da radi na novoj glazbi koju će uskoro predstaviti obožavateljima. Lijepa Hana pozirala je u elegantnom izdanju, te je na sebi imala minimalno šminke i decentan nakit. Fotka je brzo skupila gomilu lajkova, a u komentarima su joj mnogi pisali komplimente.

Hana Huljić Grašo javila se pratiteljima na društvenim mrežama nakon dužeg vremena izbivanja. Objavila je selfie te otkrila da radi na novoj glazbi koju će uskoro predstaviti obožavateljima. Lijepa Hana pozirala je u elegantnom izdanju, te je na sebi imala minimalno šminke i decentan nakit.

Fotka je brzo skupila gomilu lajkova, a u komentarima su joj mnogi pisali komplimente.

https://www.instagram.com/hana.huljic/

“Preslatka”, “Prelijepa”, “Zgodna, prirodna ljepotica” samo su neki od komentara njenih pratitelja.
Podsjetimo, kantautorica i pjevačica se u lipnju nakon godinu dana pauziranja vratila na pozornicu i s ocem Tončijem (61) svečano otvorila prvu večer ovogodišnjih Melodija Jadrana i to izvedbom popularne pop mise, Misa Mediterana.

Hana inače voli držati svoju privatnost i obitelj dalje od očiju javnosti, a sada je ipak progovorila o životu s kćerkicom Albom.

“Biti majka za mene je nešto najljepše, ali ne planiram pauzirati svoju glazbenu karijeru. Već sam dosta puta otišla u studio u ovih proteklih godinu dana zbog raznih projekata, zbog dječjih pjesama za predstavu u Zagrebu, ali i zbog svojih solo pjesama”, rekla je Hana za Dalmatinski portal.

“Nesvjesno pokušavam izmisliti pjesmice dok uspavljujem bebu. Kada Albu bilo tko drugi pokuša uspavati pitaju me ‘Što joj pjevaš?’, a ja ne mogu objasniti jer je to nešto što sam ja izmislila. Tako da baš imamo u planu jedan projekt dječjih brojalica i uspavanki, mama ih ima na stotine”, otkrila je i opisala kakva je malena Alba.

“Osjećam se jako ispunjeno. Preokrenula je i moj svijet, ali i svih oko mene. Alba je jedno jako veselo i nasmijano dijete. Na tome sam najzahvalnija, što je živa i zdrava. Drago mi je što je od malena, htjela-ne htjela okružena glazbom i okruženjem gdje je svi vole. Stoga ne čudi da već sada pokazuje interes za glazbom”, dodala je Hana. Pozornica joj, kaže, nije nedostajala, ali joj je nedostajalo sjediti za klavirom i pisati.

Večernji.ba