Izgledaju jezivo: Ibrahimović ulovljen u supermarketu, nitko nije skidao pogled s njegovih stopala

Ibrahimović se pomalo neočekivano odlučio oprostiti od nogometa na kraju prošle sezone kada je Milan odlučio da mu ne ponudi novi ugovor.

Velika karijera je trajala duže od dva desetljeća te Šveđanin bh. korijena sada može maksimalno uživati u mirovini te sebi i svojoj obitelji priušti sve što poželi.

Iako je svjetska zvijezda legendarni napadač nastoji voditi normalan život što je pokazao i ovog ljeta tijekom odmora na Sardiniji kada je snimljen u kupovini.

U totalno opuštenom izdanju Ibra je došao kupiti potrebne stvari, a s njim u društvu su bili sada već odrasli Maximilian i Vincent.

Čuveni nogometaš je nosio popularne “japanke”, a detalji na njegovim stopalima su otkrili zapravo kakvu je karijeru imao Ibrahimović i koliko je znoja, ali i krvi prolio kako bi ostvario sve što je postigao.

Naime, na oba Zlatanova stopala se mogu vidjeti ožljici što je svakako posljedica brojnih udaraca koje je pretprio tijekom duge karijere.

Jasno je da će Ibrahimoviću na njegovom tijelu ostati trajne uspomene od nogometa, a ožljici na stopalima nisu jedini na njegovom tijelu pošto i na koljenima ima tragove brojnih operacija.

Upravo je ozljeda koljena bila i kobna za njegovu karijeru. Nikako je nije uspio sanirati, shvatio je da njegovo tijelo više ne može i kopačke o klin je okačio sa 41 godinom na plećima.

Poznato je da je Ibrahimović odrastao na ivici siromaštva, bilo je dana kad su on i otac Šefik jedva sastavljali kraj s krajem i upravo iz toga razloga danas gdje se god nalazi hladnjak mora biti pun.

“Bili smo užasno siromašni, nismo sebi mogli priuštiti ništa. Hladnjak je stalno bio prazan, sjećam se da smo često bili gladni”, ispričao je Ibra prije nekoliko godina.

Danas kada je on “glava obitelji” Ibrahimović je u stanju svojim sinovima priuštiti sve što požele i zbog toga je platio skupu cijenu, znaju to njegova ožljcima prepuna stopala.

Večernji.ba