Livno Bus / Iz samilosti ih primili u autobus, pa ih ovi pokrali

Svaki posao sa sobom donosi odgovornost, ali zahtijeva i profesionalnost.
Naši vozači su tu za sve naše putnike, kao firma izlazimo maksimalno u susret, jer su nam putnici uvijek na prvom mjestu.

Da ovom zemljom hoda svega govori i današnja situacija koju je imala naša posada na liniji iz Švicarske 🇨🇭.

.Naime, na polasku iz Švicarske dvoje putnika je molilo da ih se primi, nisu imali novac za karte (samo dio), a da će do po dolasku u BiH i na svoje odredište (ne imenujemo grad da se pojedinci i njihovi postupci ne poistovjećuju sa svima) platiti razliku.

Vozači izađu u susret, da bi prilikom ulaska u BiH, uzimanja prtljage i izlaska drugih putnika isti dvojac iskoristio nepažnju i povjerenje vozača te iz zatvorene police uzeli novčanik sa prometom same vožnje.

.Putnici nastavili svoje putovanje, a vozači koji su završili svoje radno vrijeme, uvidjevši šta se dogodilo, pozivaju vozače koji su nastavili vožnju da se zaustave i upozori dvojac na okolnosti i njihove sumnje, da su upravo oni otuđili (ukrali) novčanik i da se mirno riješi situacija, ali bez reakcije.

.Slaganjem kockica, vozači koji su nastavili sa ovim dvojcem putovanje javljaju da je ovaj dvojac tražio zaustavljanje na benzinskoj pumpi gdje u istu odlazimo, pregledamo i pronalazimo novčanik u smeću, ali bez novca.
Upozoravamo dvojac, ali isti šute.

.Vozači ih zadržavaju do dolaska policije, dolaze i vozači koji su su njima proveli cijelu noć na putu iz Švicarske, ljudi koji su im na njihove molbe za povratkom kući i na situaciju u kojoj se nalaze izišli u susret, a dobili ovo.

.Poziva se PU Tomislavgrad gdje brzom reakcijom dvojac se privodi u postaju, a pretresom otuđeni novac pronalazi.
Izjave, zadržavanje vozača, drugih putnika, a zašto?

Zbog bezobrazluka i pokvarenosti mladog para 😡
Stres za vozače, neugodna situacija, ali škola i za ubuduće…
Ovim putem se zahvaljujemo PU Tomislavgrad na brzoj reakciji, profesionalnosti i rješavanju ovog kaznenog djela..👍

Livno Bus će uvijek biti na raspolaganju svojim putnicima, ova situacija ništa neće promijeniti i idemo dalje…navedeni dvojac zasigurno više nikad neće imati priliku putovati sa nama, a radi sigurnosti naših putnika kao i samih vozača.

.Isprika i našim putnicima na čekanju danas, ali kao što ste vidjeli, a i u komunikaciji sa vama, pokazali ste veliko razumijevanje 🤝.
Hvala vam na pomoći, podršci u rješavanju ove situacije.

Livno Bus