Ljetovanje u susjedstvu sve je popularnije, pogledajte cijene

Kuhani kukuruz stoji 1,50 eura, kao i tri kuglice sladoleda, dok je cijena jedne kuglice 80 centi

Nakon što se mnogi strani, ali i domaći turisti, ove godine žale na visoke cijene na hrvatskoj obali, srpski mediji otkrivaju kolike su cijene u najpovoljnijem ljetovalištu u Crnoj Gori.

Nova.rs piše da su cijene u Sutomoru niže nego u Beogradu. Na nekim mjestima je moguće pojesti kompletan ručak ili večeru za 10,50 eura, što uključuje i čašu vina, ili pak dnevni meni kao što je musaka ili ćufte za šest eura. Cijene pizza se kreću od 4,50 do 14 eura, a kada je riječ o morskim specijalitetima, cijene su ovakve: riblja juha košta 3,90 eura, školjke na buzaru 7,90, špageti s plodovima mora 9,90, orada s dalmatinskim varivom 12, a lignje 12,90 eura.

Komad pizze, burek, sendvič ili hot dog stajat će vas dva eura. Cijena hamburgera je tri eura, a pileći file, kobasicu, batak ili pet ćevapa platit ćete četiri eura.

Kuhani kukuruz stoji 1,50 eura, kao i tri kuglice sladoleda, dok je cijena jedne kuglice 80 centi. Palačinka se može pojesti za 1,5 do 2,5 eura, a ponegdje uz nju ide i gratis sok, piše Nova.rs.

Bočica vode u Sutomoru košta 50 centi, sok 90 centi, pivo 80 centi, dok je kava euro i pol. Koktel se može popiti po cijeni od 5,80 do 7,80 eura.

Kada je pak riječ o ležaljkama na plažama, u kompletu sa suncobranom jedna košta 20 eura.