Mislio je da njegova tetovaža na arapskom znači ‘nema žaljenja’, ali onda je otkrio neugodnu istinu

Priznao je da nije dublje istraživao i da je tattoo majstoru jednostavno pokazao sliku koju želi kao tetovažu

U nadi da će imati tetovažu s posebnim značenjem, jedan je muškarac zamolio svog tattoo artista da mu napiše znakove na arapskom jeziku. Mislio je da riječi koje su zapisane znače “nema žaljenja”, no poslije je doznao da tekst znači nešto sasvim drugo. Iako je Jordan (@jordycray) htio živjeti život bez ikakvog žaljenja, sada sigurno žali što je dao napraviti ovu tetovažu, piše The Sun.

Njegova golema arapska tetovaža, koja se proteže između kuka i prsnog koša, ne znači ono što je mislio. Iako je htio da piše “nema žaljenja”, istetovirao je ime “Stephanie” – ime koje mu ne znači ništa. Prepričavajući kako je to otkrio, rekao je da je bio vani u klubu s prijateljem koji je hodao s djevojkom koja govori arapski i njenim prijateljima.

@jordycrayy

“Bilo je prisutno troje ljudi koji su govorili arapski i to su potvrdili”, rekao je Jordan. “Netko ih je čak pitao zezaju li me, ali oni su rekli: ‘Ne. To stvarno znači Stephanie’.” Čak je i guglao “Stephanie” na arapskom i vidio da je to doista ono što mu je tetovirano na trbuhu.

poster
Napomenuo je i da za ovu pogrešku nije kriv tattoo majstor.

“Želim reći da tattoo artist uopće nije kriv. Ja sam. Nisam dovoljno istraživao. Mislim da sam bio pijan ili drogiran kad sam napravio tetovažu. Tog dana guglao sam ‘bez žaljenja na arapskom’ i tetovirao prvo što sam vidio”, istaknuo je.

Priznao je da se nije više dublje istraživao i da je tattoo majstoru jednostavno pokazao sliku koju želi da mu tetovira. Više korisnika TikToka koji govore arapski potvrdilo je njegovu priču, a jedan je napisao: “Da. Ta riječ znači Stephanie… umirem od smijeha. Ovo je sjajna priča.” Jordan je dodao i da je razmišljao o tome kako će ukloniti tetovažu, ali odlučio ju je zadržati jer je postala “kultna”.

Večernji.ba