MNK Čulin mlin: Priopćenje u vezi utakmice u Sarajevu

U nedjelju je MNK Čulin Mlin odigrao prvu finalnu utakmicu doigravanja za Premijer ligu. Utakmica je završila rezultatom 8⃣2⃣ za domaću ekipu Futsal klub Željezničar.

Iako se još dojmovi nisu slegli dužni smo se osvrnuti te dati komentar na istu:

Kroz prošli tjedan domaćin nas je obavijestio kako za naše navijače neće biti mjesta u dvorani Goran Čengić zbog nemogućnosti osiguranja.

Osobe najbliže klubu bile su smještene u posebnu prostoriju odakle nisu imali mogućnost pružiti podršku našim igračima što potvrđuje fotografija u objavi.

Kao što ste upoznati domaćin nije dopustio uživo prijenos utakmice. (!?)

Zbog prevelikog interesa navijača i simpatizera ponudili smo domaćinu organizaciju prijenosa utakmice uživo kojeg su odbili navodeći tehničke probleme iako je dvorana nova.

Kada bi naši predstavnici počeli snimati utakmicu predsjednik FK Željezničar bi im zaprijetio izbacivanjem iz dvorane. Visoki poraz nije baš realan rezultat, pa je trener ekipe Boro Matan rekao kako smo dosta golova primili iz naših grešaka.

Svejedno, našim igračima i treneru čestitamo na borbenosti. Nije lako igrati ovakve utakmice u kojima sport nije na prvom mjestu.

Prvi čovjek utakmice definitivno bio je glavni sudac Jasmin Ušanović. Naime, toliko je tražen da je čak 9⃣ domaćih utakmica sudio ekipi FK Željezničar u prvenstvu. Svojom predstavom dao je do znanja da nije na strani pravde iako mu je to posao.

Postavlja se pitanje regularnosti obzirom da je glavni sudac bliži rođak kapetanu FK Željezničar❓Bravo Jasmine, dobro odrađen posao što govori činjenica o 5⃣ dosuđenih akumuliranih prekršaja već u prvih 8⃣ minuta utakmice.

Među kartoniranima logično za Jasmina našao se i Krezo bez kojeg ćemo morati u uzvratu. Žao nam je nekoliko kulturnih ljudi od strane domaćina koji nisu mogli doći do izražaja.

Mišljenja smo da se ovakve stvari ne smiju događati.

MNK Čulin Mlin kroz svoje putovanje doigravanjem stekao je prijatelje u Zenici (MNK Neimari) i Doboj Istoku (Futsal club Lilium) premda su utakmice bile napete do posljednjeg trenutka.

Stoga dodatno žalosti ovakav odnos. Bilo kako bilo za prolaz je potrebno čudo, a mi smo ekipa koja vjeruje u čuda. Mislimo da ne treba posebna pozivnica za uzvrat koji će se odigrati za vikend.

Vjerujemo u čuda, naprijed Mlinari! Dužni smo se zahvaliti firmi Livno – Bus koji se pobrinuo za sigurnu vožnju. Uz sve to direktor firme Mario Pavlinović počastio nas je besplatnom vožnjom kombijem o kojem je brinuo njihov i naš Branko.

Hvala svima na podršci! Vidimo se za vikend!

Uskoro više informacija o točnom terminu u najavi utakmice

Čulin Mlin