NAKON OKUPLJANJA U FRANKFURTU: Livnjaci krenuli super modernim kamperima u Nizozemsku na Final Four Lige nacija

Hrvatski nogometni navijači iz Njemačke, zajedno sa onim pristiglim iz Hrvatske i BiH krenuli su u utorak uvečer kamperima iz Frankfurta na Majni za Rotterdam gdje će bodriti reprezentaciju Hrvatske na Final Fouru Lige nacija.

Nakon što su se okupili u Restaurant G’nuss u Maintal-Dörnigheimu kod Frankfurta na Majin, gdje su bili gosti vlasnika tog restorana Gordana Propadala, hrvatski navijači koji su svi podrijetlom iz livanjske općine su se s tri kampera zaputili u Nizozemsku.

Hrvatski navijači ispred super modernog kampera / Foto: Fenix (SIM)

Hrvatske navijače iz Livna u Frankfurtu je dočekao bivši trener Croatije Frankfurt Branko Ištuk, ranije poznati vratar Troglava iz njegovih najboljih dana javlja Fenix-magazin.

Svoje super uređene kampere modernog dizajna, sa udobnim ležajima i vrhunskom opremom, navijači su napunili pozamašnim zalihama hrane i pića kojeg, kažu, neće nestati do kraja turnira. A ako kojim slučajem nečeg i nestane, neće se škrtariti ni u Nizozemskoj.

Unutrašnjost kampera je moderno dizajnirana i prostrana / Foto: Fenix (SIM)

U skupini 12 navijača koji zajedno putuju super modernim i udobnim kamperima je i predsjednik livanjskog nogometnog kluba Troglav Dubravko Pervan te Tomi Puđa, vlasnik Mljekare Puđa, koji je i jedan od glavnih sponzora nogometnog kluba Kamešnica iz Podhuma. Oba kluba, i Troglav i Kamešnica, igraju u Drugoj nogometnoj ligi BiH.

Prije odlaska iz Frankfurta, hrvatski navijači iz Livna su kazali kako s velikim očekivanjem putuju u Nizozemsku gdje će bodriti reprezentaciju Hrvatske i njezina izbornika Zlatka Dalića, s kojim su prijatelji a neki su s njim i zajedno igrali nogomet u Troglavu.

Nadajmo se da će se njihova, kao i očekivanja svih navijača Hrvatske ostvariti, te da će izabranici izbornika Zlatka Dalića na čelu sa kapetanom Lukom Modrićem vratiti s novom medaljom. Neka ovaj put ta medalja bude zlatna.

Fenix-magazin/SIM