Nakon uspjeha na državnom natjecanju, Livanjka ide na Svjetsko prvenstvo frizera u Pariz

Najprestižniji frizerski događaj na svijetu, Svjetsko prvenstvo u Parizu koje organizira krovna svjetska frizerska organizacija OMC Hairworld, san je svakog frizera koji se želi natjecati i na ovoj najvažnijoj frizerskoj pozornici pokazati svoju kreativnost te među stotinama natjecatelja iz cijelog svijeta braniti boje svoje zemlje.

Uvjeti da se frizer nađe na popisu Reprezentacije frizera BiH su prvenstveno rezultati koje je frizer postigao na Državnom prvenstvu, a koje se uvijek održava nekoliko mjeseci prije Svjetskog prvenstva. Za plasman se također računaju i rezultati postignuti na natjecanjima pod okriljem OMC-a u regionu.

Nedavno Državno prvenstvo frizera BiH koje je održano u Vitezu rezultiralo je novim državnim frizerskim prvacima i po osnovu svih konačnih rezultata Savez frizera u BiH obznanio je službeni popis reprezentativaca koji će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na Svjetskom prvenstvu u Parizu 09., 10. i 11.09.023.

Jedna od sudionica Svjetskog prvenstva čiji se san da bude dio reprezentacije frizera BiH i natječe se u Parizu, prema vlastitom priznanju ostvarila je Anela Palić Alčelebić iz Livna.

Osvojivši čak tri medalje, treće mjesto u disciplini „Svadbene frizure“, peto mjesto u ukupnom plasmanu „Prestižna moda“ i sedmo mjesto u disciplini „Gala frizura“, prema zbiru svih rezultata izborila je plasman u Pariz.

Anela Palić Alčelebić ima dvadeset godina radnog iskustva kao frizer majstor. Edukator je za svečane frizure te brojne druge tretmane poznatih brendova. Sudionica je seminara i workshopova širom BiH i regiona, ali i natjecanja.

Na prošlogodišnjem Državnom tnatjecanju frizera prvi put je sudjelovala sa Udruženjem „Ljepota“ gdje su osvojili ekipno drugo mjesto za svadbenu frizuru.

Vlasnica je Frizerskog studija „Anela“ u Livnu koji je bitno različit od klasičnih salona jer nudi vrlo širok spektar na ovim prostorima jedinstvenih tretmana za žene i za muškarce.

Na ovogodišnjem Svjetskom OMC prvenstvu frizera u Parizu kao članica Reprezentacije frizera Bosne i Hercegovine ispred kluba frizera “Ljepota” predstavljat će našu zemlju i svoj grad Livno.