NOVI MILIJUNI STIŽU NA RAČUN ZDRAVKA MAMIĆA! Dobio je koncesiju na posao iz snova

Bjegunac od hrvatskog zakona i bivši prvi čovjek Dinama i hrvatskog nogometa Zdravko Mamić radi na višemilijunskom poslu u svojoj novoj državi BiH.

Vlada Hercegovačko-neretvanskog kantona i tvrtka Plavo Sunce Čitluk potpisale su 14. travnja Ugovor o koncesiji za obavljanje djelatnosti proizvodnje, prijenosa i distribucije električne energije kroz izgradnju 10 elektroenergetskih objekata fotonaponskih elektrana.

Fotonaponske elektrane gradit će se u Pologu kod Mostara, a svaka će imati 4 MW snage što će upravo to biti velika investicija osuđenog bivšeg sportskog direktora Dinama.

Veliki posao
Koncesija je dodijeljena na razdoblje od 30 godina. Prvu ratu od gotovo 17 tisuća eura koncesionar mora uplatiti u roku od u roku od 15 dana do zaključenja ugovora javlja portal Bosna.

Prema njihovim informacija,a firma Plavo Sunce ima ukupni kapital od devet milijuna eura, a većinski udio i to o 50,08 posto ima Mamićeva kćerka Iva preko koje je zapravo i ušao u posao.

A kolika će zarada biti za čovjeka koji bježi od zakona? Kada završi investicijski ciklus u periodu od deset godina, predviđa se da će Mamićeva kompanija zaraditi će oko 13 milijuna eura što je zaista astronomska cifra.

Autor:Ivan LukačSrijeda,

Dnevno.hr