Ovo je osumnjičeni za ubojstvo Amre Kahrimanović

Amra Kahrimanović ubijena je sinoć u Tuzli.

Vlasnica kafića Sydney ubijena je u pucnjavi u TC Sjenjak sinoć oko 21.00 sat. Osumnjičeni za ubojstvo je Elvis Ćustendil (na fotografiji).

Osumnjičeni, dugogodišnji policijski službenik, se nakon pucnjave udaljio sa lica mjesta, nakon čega je brzom intervencijom policijskih službenika pronađen i uhićen.

Jutros ispred TC Sjenjak gdje se desilo ubojstvo sablasne su slike. Kako je ispričala za naš portal žena koja je bila očevidac ubojstva, sve se desilo veoma brzo.

“Čula sam neku galamu, nakon čega je nastao metež. Izašla sam na hodnik i čula pucnjeve nakon čega sam vidjela kako Amra bježi iz svog kafića, na tom hodniku je i ubijena. Slike kako leži na podu su mi se urezale u sjećanje”, ističe naša sugovornica vidno potresena.

Navodi po društvenim mrežama da su osumnjičeni i ubijena bili u nekoj vrsti veze nisu točni, navodi naša sugovornica.

“Ma to nema veze, vjerujte. On je bio redovan gost većine kafića ovdje u tržnom centru. Često je znao popiti koju više, pa je tada maltretirao i goste i vlasnike objekata. Nije on bio baš normalan. Tako smo ga mi ovdje doživjeli. Tragedija se dogodila velika”, zaključuje ona.

U toku je kriminalistička obrada, nakon čega će osumnjičeni uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predat u nadležnost Tužilaštva.

U toku su istražne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti koje se vezuju za ubujstvo žene.

(Vijesti.ba)