Pepco otvara u BiH dvije trgovine isti dan

Jako smo uzbuđeni što ovog mjeseca otvaramo prve Pepco trgovine u Sarajevu i jedna čekamo da dovedemo Pepco u Bosnu i Hercegovinu, rekao je regionalni direktor Pepca

Poljski maloprodajni lanac koji nudi odjeću za obitelj i proizvode za domaćinstvo otvorit će u jednom danu, 14. rujna, dvije trgovine.

Time će ovaj prodajni lanac otvoriti još jedno tržište nakon što je krajem pošle oznanio planove o početku poslovanja u Bosni i Hercegovini.

Maloprodajni lanac će prve trgovine ortvoriti u TC Intershop, na adresi Kolodvorska 12 i trgovačkom centru West Gate na zapadnom ulazu u Sarajevo.

– Jako smo uzbuđeni što ovog mjeseca otvaramo prve Pepco trgovine u Sarajevu i jedna čekamo da dovedemo Pepco u Bosnu i Hercegovinu. S obećanjem kvaliteta, najboljih cijena na tržištu i visoko ocijenjenom korisničkom uslugom, uvjereni smo da će naša ponuda ispuniti očekivanja i potrebe kupaca, rekao je Tomislav Bekavac, regionalni direktor Pepca, prenosi Indikator.

Pepco Grupacija stigla je bh. tržište nakon što je uspješno razvila poslovanje u Srbiji i Hrvatskoj otvorivši u obje zemlje više od 100 trgovina. Rastući maloprodajni lanac ima 3.300 trgovina u 18 zemalja Europe sa više od 16 tisuća zaposlenih, a nudi širok spektar raznovrsnih proizvoda, uključujući odjeću za djecu i odrasle, modne dodatke, igračke, dekoracije, tekstil i predmete za domaćinstvo.

Grupa Pepco upravlja i diskontnim trgovačkim lancem Poundland, a ovih dana najavila je novu akviziju.

Mediji su izvijestili da Pepco Group pregovara o preuzimanju trgovina britanskog obiteljskog trgovačkog lanca Wilko koji je zapao u teškoće. Wilko ima 400 trgovina i 12.500 radnih mjesta, a Pepco ima namjeru preuzeti oko 100.

Večernji.ba