Preminuo mladi chef, od njega se oprostili iz splitskog restorana: ‘Napustio si nas prerano’

“Iako znamo da kao samozatajna osoba nisi volio eksponiranje, ovom objavom želimo jasno reći kako je tvoj odlazak nenadoknadiv gubitak za sve nas”, stoji u objavi na Facebook stranici splitskog lokala

Preminuo je mladi kuhar Luka Begonja, a od njega se emotivnom objavom na društvenim mrežama oprostilo osoblje splitskog restorana Kavana bar and cuisine.

“Dragi naš Luka, napustio si nas prerano… Teško nam je naći riječi kojima možemo opisati tugu i prazninu koju osjećamo. Osim što si bio dobar i odan prijatelj, bio si vrhunski profesionalac i osoba koja je svom poslu pristupala s puno strasti i znanja. Pomogao si nam postaviti na noge ovaj projekt zvan Kavana bar & cuisine kao head chef i hvala ti na tome. Hvala ti na svakoj lijepoj riječi, kreativnom prijedlogu, sugestiji, strpljenju…”, stoji na početku objave.

“Iako znamo da kao samozatajna osoba nisi volio eksponiranje, ovom objavom želimo jasno reći kako je tvoj odlazak nenadoknadiv gubitak za sve nas, a najviše za tvoju obitelj kojoj i ovim putem želimo izraziti najdublju sućut. Počivao u miru Božjem, dragi naš Luka”, zaključili su u objavi ispod koje su se počeli nizati komentari sućuti.

Inače, o Luki se malo toga zna u javnosti, a poznato je tek da je bio vlasnik tvrtke Chef Luka sa sjedištem u Solinu.

Dragi naš Luka, napustio si nas prerano.. Teško nam je naći riječi kojima možemo opisati tugu i prazninu koju osjećamo. Osim što si bio dobar i odan prijatelj, bio si vrhunski profesionalac i osoba koja je svom poslu pristupala s puno strasti i znanja. Pomogao si nam postaviti na noge ovaj projekt zvan Kavana bar & cuisine kao head chef i hvala ti na tome. Hvala ti na svakoj lijepoj riječi, kreativnom prijedlogu, sugestiji, strpljenju.. Iako znamo da kao samozatajna osoba nisi volio eksponiranje, ovom objavom želimo jasno reći kako je tvoj odlazak nenadoknadiv gubitak za sve nas, a najviše za tvoju obitelj kojoj i ovim putem želimo izraziti najdublju sućut. Počivao u miru Božjem dragi naš Luka Begonja 🤍

Večernji.ba