PRIVLAČILI SU POGLEDE NA ŠPICI: Enis Bešlagić pozirao sa suprugom koju zbilja rijetko viđamo u javnosti

Glumac Enis Bešlagić svoje mjesto pod suncem pronašao je na hrvatskoj estradi, a osim u raznim ulogama, mogli smo ga vidjeti i na mjestu voditelja pojedinih emisija, piše Story

Ovog vikenda zatekli smo ga na zagrebačkoj špici, a s ponosom je pozirao sa suprugom Sabinom koju doista rijetko viđamo u javnosti.

Enis Bešlagić i Sabina Bešlagić IZVOR: ROBERT GAŠPERT

Enis i Sabina dobili su dvoje djece, danas 18-godišnju Asju i 15-godišnjeg sina Maka.

Sabinu nemamo često prilike vidjeti u javnosti, no kada bi se negdje i pojavila uvijek je pljenila pažnju svojim izgledom.
Posljednji put Enisa i Sabinu vidjeli smo zajedno na proslavi rođendana Nine Badrić. Tada je s njima bila kći Asja, a Enis je bio odjeven u crni smoking i bijelu košulju, Sabina je izgledala zanosno u dugačkoj zagasito zlatnoj haljini, a Asja je blistala u smaragdno-zelenoj haljini.

Enis Bešlagić i Sabina Bešlagić IZVOR: ROBERT GAŠPERT

U ranijem intervjuu za Story Enis je otkrio kako on i Sabina odgajaju djecu. ‘Trudim se normalno odgajati djecu, ali s druge strane, znamo da na odgoj ne utječemo samo mi, tu su i škola kao obrazovna institucija, televizija, mediji, okolina… Džaba ja govorio jedno ako će ona na Instagramu vidjeti nešto drugo ili na televiziji nešto treće, ako će u informativnim emisijama slušati govore mržnje… Jedino mogu moliti Boga da je čuva i drži daleko od toga’, rekao je.

Enis Bešlagić i Sabina Bešlagić IZVOR: ROBERT GAŠPERT

Tada je otkrio i zašto smatra da je njegova supruga bolja od njega.

‘Zato što kao majka s djecom provodi vrijeme. Svi podnosimo neku žrtvu, ali majke najveću. I za to joj skidam kapu’, otkrio je Bešlagić.

 

Večernji.ba