Prvi put se oglasila obitelj dječaka osumnjičenog za masakr u Beogradu

Obitelj13-godišnjaka koji je 3. svibnja u OŠ Vladislav Ribnikar u Beogradu počinio masakr i usmrtio 10 osoba izrazila je sućut obiteljima stradalih. Javnosti su se obratili preko odvjetnika.

“Tog 3. svibnja zavladala je vječna tišina u kojoj nijemi od neizlječivog bola i tuge svakodnevno jecamo za svakim nevino nastradalim djetetom i za Draganom koji je s toliko ljubavi pazio na djecu.

Duboko i najiskrenije žalimo i upućujemo saučešće svakoj obitelji zbog njenog gubitka, a koji je svaki i naš gubitak. Vječno u tuzi”, priopćila je obitelj, piše Nova.rs.

Podsjetimo, dječak je 3. svibnja došao u školu na Vračaru te vatrenim oružjem ubio osam učenika i zaštitara škole. Šest osoba je ranjeno. Toga dana dječak je pucao iz pištolja svoga oca, a nakon toga nazvao policiju i ispričao što je napravio.

Dječak je trenutno smješten u Klinici za neurologiju i psihijatriju za djecu i mlade, piše Nova.rs. S obzirom na to da u trenutku zločina nije imao navršenih 14 godina, dječak ne podliježe kaznenoj odgovornosti.