RODBINA ŠOKIRANA JER JE MLADEN OŽENIO BIVŠU SVASTIKU

Da ljubav ne zna za granice, dokazao je Mladen iz Aranđelovca koji je, po mnogima, učinio nedopustiv korak, vjenčao bivšu svastiku.

Mladen je bio poznat po svojoj ljubavi prema alkoholu. Bio je čest gost lokalnih kafana, gdje je provodio sate i sate pijući i zabavljajući se sa prijateljima.

No, jedne večeri, dogodilo se nešto što je iznenadilo ne samo njega, već i njegovu rodbinu i prijatelje.

Naime, Mladen se napio više nego inače i na slavi u Aranđelovcu poslije 10 godina sreo bivšu svastiku, rođaku svoje bivše supruge sa kojom se razveo.

Nakon nekoliko čašica alkohola, Mladen i bivša svastika su se počeli intimno družiti i na kraju odlučili da se ožene.

Rodbina i prijatelji su bili u šoku kada su čuli vijest.

Mnogi od njih nisu mogli vjerovati da se to zaista dogodilo.

Ono zbog čega su se svi najviše iznenadili, su riječi koje je Mladenova majka njemu u putila.

Majka dobila srčani udar zbog razvoda

– Dušmani žele da vas rastave. Vi ste kao stvoreni jedno za drugo. Želim vam svu sreću, a na zle jezike ne obraćajte pažnju – bile su riječi Mladenove majke.

Uskoro nakon vjenčanja, stvari su se počele mijenjati. Mladen je počeo shvaćati da je odluka koju je donio pod utjecajem alkohola bila pogrešna.

Njegova nova supruga se pokazala kao teška i zahtjevna osoba, sa kojom je teško komunicirati. Mladen se osjećao zarobljen i nije imao ideju kako riješiti situaciju.

Na kraju, nakon dugih rasprava, Mladen i njegova supruga su se dogovorili da se ipak raziđu. Iako je bila teška odluka, svi su se složili da je to najbolje rješenje za njih.

Rodbina i prijatelji su bili sretni što su Mladen i bivša svastika napokon riješili svoje probleme, te da se život nastavlja dalje.

Ali je Mladenova majka to najgore podnijela. Jedva je preživjela težak srčani udar i odlučila je da prekine komunikaciju sa svojim sinom, jer, kako kaže, obrukao je za cijeli život, a na kraju nije ostao sa tom osobom, prenosi Blic.